• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.02.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 29. februar! Škorpije pronalaze novu ljubav, a evo ko će imati uspeha sa nekretninama

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 29. februar! Škorpije pronalaze novu ljubav, a evo ko će imati uspeha sa nekretninama

Podeli vest

Blizancima će se dopasti neko koga će upoznati u društvu prijatelja ili neko s kim će ih povezati prijatelj.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas:

 

OVAN

LJUBAV: Kontakt i komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere, moguće su neke dugoočekivane promene. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


BIK

LJUBAV: Bićete neobično komunikativni i raspoloženi da verbalno izrazite osećanja, što će se voljenoj osobi dopasti. POSAO: Sreća u svakoj vrsti kreativnog rada. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja ili s kim će vas povezati neki prijatelj. POSAO: Moguća dobit od svega što ima veze sa obrazovanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.


RAK

LJUBAV: Neke emotivne rane iz prošlosti će vam napraviti problem u ljubavnom životu u sadašnjosti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti posao koji priželjkujete. ZDRAVLJE: Solidno.


LAV

LJUBAV: Bićete, pre svega, zainteresovani za fizičku komponentu ljubavi. POSAO: Uspeh u radu sa nekretninama i u privatnom biznisu, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Infekcija.

Foto: Shuterstock

 

 


DEVICA

LJUBAV: Iskazaćete osećanja na zanimljiv i romantičan način. Ljubav će vas inspirisati na kreativnost. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


VAGA

LJUBAV: Skloni ste sanjarenju ovih dana i posebno je moguće da počnete da sanjarite o nekome s kim radite. POSAO: Uživate u periodu stabilnosti. ZDRAVLJE: Promenljivo.


ŠKORPIJA

LJUBAV: U periodu ste u kome možete naći ljubav. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku za posao preko nekog koga površno poznajete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 

 


STRELAC

LJUBAV: Imaćete želju da počnete zajednički život s partnerom i danas je dobar dan da počnete da radite na tome. POSAO: Sve će funkcionisati bez problema. ZDRAVLJE: Solidno.


JARAC

LJUBAV: Ništa konkretno se neće desiti, ali može vam se dopasti neko nov. POSAO: Uspeh, pre svega, finansijske prirode. ZDRAVLJE: Osetljivo.


VODOLIJA

LJUBAV: Bićete vrlo raspoloženi za ljubav, ali moguće je da se uprkos tome ništa konkretno ne desi. POSAO: Imate prilike za napredak ili promenu posla. ZDRAVLJE: Solidno.


RIBE

LJUBAV: Vaš ljubavni život će se znatno popraviti, jer ćete imati priliku da počnete iz početka. POSAO: Puni ste energije i inspiracije, pa je ovo jako dobar period za kreativce. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija