• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2024

07:25

4 najmoćnija astro datuma u martu! Evo kada možete da se obogatite

Shutterstock

Horoskop

4 najmoćnija astro datuma u martu! Evo kada možete da se obogatite

Podeli vest

Ruski astrolozi prognoziraju da će četiri dana u martu biti izuzetno povoljna kada je novac u pitanju.

U svakom mesecu postoje datumi koji su povoljniji od drugih, pa bi trebalo da ih iskoristite.

Kako prognoziraju ruski astrolozi, 10. i 11. mart su najvažniji. Oni određuju dalji razvoj celog meseca, s obzirom na to da se tih dana očekuje da će Merkur i Venera povratiti snagu i završiti negativan period, koji je počeo sredinom februara. 

Dolazi dugo očekivano proleće. Vreme je da saznamo koji će martovski dani biti povoljni.

Još dva datuma na koja treba da obratite pažnju jesu 3. i 20. mart.

3. mart - datum ogledala

Prvi dan moći će biti datum u ogledalu. Ovo je duhovni dan koji će nam otvoriti nova vrata u novi svet. Trojka će nam pomoći da shvatimo gde smo sada, kuda dalje i kako da gledamo na sve što se dešava oko nas. Ovog dana, Univerzum će u velikoj meri unaprediti naše šesto čulo i individualno i kolektivno.

10. mart - Merkur prelazi u znak Ovna

10. mart je najvažniji i najpovoljniji dan u mesecu. Merkur će na ovaj dan ponovo postati kreativan, povrativši većinu svoje moći. Biće to odličan dan za kupovinu, komunikaciju i putovanja. Sve ovo će biti relevantno za naredne dane marta, ali 10. definitivno ne bi trebalo da sedite mirno, da budete u samoći i besposleni, u depresiji. Prihvatite se posla i gledajte kako vam bogatstvo doleće u susret.

Foto: Shutterstock

novac

11. mart - Venera prelazi u znak Riba

Neposredno posle Merkura, Venera će povratiti snagu, ali ovo neće biti samo dan povratka ove planete u službu, već dan njenog brzog poletanja nakon dugog boravka u destruktivnom znaku Ovna. Na današnji dan čeka nas inspiracija i povratak fizičkih i duhovnih snaga. Oporavićemo se i postati produktivniji, veseliji i bistriji.

20. mart - ravnodnevica

Ravnodnevica je uvek bila i biće dan moći, posebno kada je u pitanju prolećni dan jednakosti Meseca i Sunca. 20. mart je energetski veoma uravnotežen, prijatan i ugodan dan. Pokušajte da ovo vreme provedete sa svojom porodicom, radeći stvari koje volite i čineći dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija