• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2024

19:00

Ovo su najbezdušniji horoskopski znakovi! Astrolozi objašnjavaju i zbog čega

Shutterstock

Horoskop

Ovo su najbezdušniji horoskopski znakovi! Astrolozi objašnjavaju i zbog čega

Podeli vest

Nije ih briga koliko ste se trudili u nečemu; ako nije urađeno na njihov način, nije u redu. Da li prepoznajte o kom znaku je reč?

Iako je moguće da ove osobe možda imaju loš dan ili nedelju, njihova zatvorenost i zlobna priroda mogla bi da bude povezana s njihovim horoskopom, kažu astrolozi. U nastavku saznajte koji su najbezosećajniji znakovi Zodijaka, od onih pomalo grubih do potpuno okrutnih.

Vodolija

Vodolije su usavršile umetnost nebrige. Poznati po svojim ‘izuzetnim’ stavovima i otuđenom ponašanju, nije ih briga da li vam se sviđaju ili ne.

Foto: Shutterstock

Vodolije su prilično otuđene i svoje

- Vole drugačije od drugih, a ako niste u njihovom bliskom okruženju, bez problema vas ignorišu i hladno, naizgled bez razloga, gledaju u vas - objašnjava astrolog Stina Garbis.

Jarac

- Oni fokusiraju svoju odlučnost na ostvarenje svojih ambicija, zbog čega ponekad mogu da deluju bezdušno - kaže Bela Ngujen, kolumnista o astrologiji časopisa Indielogy.

Pod vladavinom Saturna, planete discipline i strukture, teško im je da dozvole da drugi preuzmu kontrolu i mogu da budu oštri ako ne dobiju željeni ishod.

- Oni neće štedeti svoja osećanja i reći će šta misle - primećuje Garbis.

Blizanci

Garbis ističe da, pošto Blizanci vole da razgovaraju i žele da budu uključeni u svaki razgovor, imaju tendenciju da govore bez razmišljanja:

Foto: Shutterstock

Merkur upravlja Blizancima

- Mogu da kažu neke prilično uvredljive stvari, koje posle ne mogu da povuku ili ne žele.

Astrolog Džil Loftis dodaje da oni „žive u svetu sopstvenih pravila i stvarnosti”. Po njihovom mišljenju, ako nešto nije u redu, problem je u vama, a ne u njima.

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, Ovan je rođeni lider. Često je toliko fokusiran na sebe i kako najbolje može da ostvari svoje ciljeve da zaboravlja na osećanja drugih ljudi. Astrolozi kažu da su Ovnovi veoma strastveni i da umeju da budu „sebični, impulsivni i arogantni“.

Njima takođe vlada Mars, planeta akcije, pa Garbis kaže da će se verovatno svađati sa vama bez razloga.

- Teško im je da suzdrže svoje reči i mogu da budu sasvim zli - kaže ona.

Škorpija

Škorpija, složen vodeni znak oštrog intelekta, izuzetno je hladan i zatvoren. Tišina i sarkazam su uobičajena oružja u njihovom arsenalu i nema problema da ih koristi.

Foto: Shutterstock

Ne stajte joj na rep

- Poznati su po svojoj žestini, nikada neće zaboraviti da li ste ih prešli i mogu da budu osvetoljubivi i destruktivni ako smatraju da je to neophodno - kaže Šmit, a piše Best Life.

Devica

Device mnogo osuđuju i nemaju problema da ukažu na mane drugih ljudi. Nije ih briga koliko ste se trudili u nečemu; ako nije urađeno na njihov način, nije u redu.

Kako Garbis objašnjava, oni na stvari gledaju logično, nikada emocionalno, zbog čega nisu u stanju da primete „određene naznake“ vezane za to kako se neko oseća.

- Device mogu lako i brzo da prekinu vezu, bez ikakvih problema i bez osvrtanja - dodaje on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija