• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 14. mart! Vage donose važnu odluku, Jarčevi popularni, a evo ko ima povišen šećer

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 14. mart! Vage donose važnu odluku, Jarčevi popularni, a evo ko ima povišen šećer

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti spremni da se sa svakim šalite i popričate, što vam može doneti prilike za ljubav. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine, logistike ili pružanja usluga. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Doživećete nešto što vas može učiniti nesrećnim. Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko za vas nije zainteresovan. POSAO: Problemi na putovanju u inostranstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Izabrana osoba će biti loše volje. POSAO: Shvatićete da vaš svakodnevni trud neće dovesti do željenog cilja, zbog čega ćete biti frustrirani. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Iako ćete danas imati mnogo kontakata, izgleda da to neće imati naročito povoljan efekat na vaš ljubavni život. POSAO: Moguć partnerski ili timski rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Neće vam biti lako da uspostavite harmoniju u odnosu, zbog nakupljenih frustracija na obe strane. POSAO: Moguće su kadrovskih promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete previše misliti o nekoj izgubljenoj ljubavi da biste bili srećni. POSAO: Problemi i neslaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Zubobolja.

VAGA

LJUBAV: Bićete naglašeno emotivni, zbog čega će vam biti još potrebnije da nađete stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Donećete bitne odluke u vezi sa poslom i karijerom. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možete upoznati osobu stranog porekla, koja će vas zaintrigirati i inspirisati na ljubav. POSAO: Bićete nezadovoljni time što ste postigli, svojom karijerom uopšte. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada biće nedostupna, zbog čega ćete se fokusirati na druge oblasti života. POSAO: Imaćete sjajne ideje koje će vam doneti uspeh. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

JARAC

LJUBAV: Čeznete za stabilnošću i sigurnošću u ljubavnom životu, jer u ovom periodu nemate energije za drugo. POSAO: Popularnost će vam porasti, pogotovo kod nadređenih. ZDRAVLJE: Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete pokazati entuzijazam, što može povrediti nekoga ko vas voli. Budite taktičniji. POSAO: Moguća pozitivna promena, ali ne ona koju ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da će vas problemi, kroz koje ćete biti primorani da prođete sa partnerom, još više zbližiti. POSAO: Budite pažljivi pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Grlobolja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija