• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.03.2024

13:50

Najbolje kuvarice Zodijaka! Žene u ovim znacima majstori su za spremanje hrane, nikada nećete biti gladni

Shutterstock

Horoskop

Najbolje kuvarice Zodijaka! Žene u ovim znacima majstori su za spremanje hrane, nikada nećete biti gladni

Podeli vest

Astrolozi kažu da muškarci koji uživaju u hrani za supruge treba da biraju žene rođene u znaku Raka, Lava ili Device.

Osim što su uvek spremne da zasuču rukave i udovolje apetitima svojih voljenih, upoznajte još neke njihove osobine.

Rak

Žena rođena u ovom horoskopskom znaku najbolje se oseća u krugu porodice. Zato je za nju najvažnije da udovolji partneru i uvek je spremna da ga iznenadi nekim jelom po novom receptu. Pored odličnog snalaženja u kuhinji, žene Rakovi su veoma brižne majke i uživaju dok spremaju velike porodične gozbe za druženje sa svojim mališanima. Obožavaju da pripremaju morske plodove, a dezerti od čokolade su najčešći slatkiši koje spremaju.

Foto: Shutterstock

 

Lav

Lavica je veoma ambiciozna kada se nađe u ulozi domaćice i kreiraće kućni jelovnik pun unikatnih i luksuznih sastojaka i obroka. Ona voli i da bude u pravu i da uzme stvar u svoje ruke, pa je idealna životna saputnica za muškarce koji su neodlučni po pitanju hrane. Ukoliko imate devojku ili suprugu Lavicu, ne brinite šta ćete jesti narednih dana. Ona voli da radi po planu. Njena trpeza je uvek bogata mesom i raznim mesnim proizvodima.

Foto: Shutterstock

 

Devica

Muškarci uz žene rođene u znaku Device znaju koliko one drže do reda i organizacije, a najteže im pada to što vole i da im u kuhinji sve bude pod konac. Većina muškaraca koji vole da se neko drugi brine o njima uživa u njenim specijalitetima, sklonosti ka uvođenju novih namirnica i pripremi zdrave hrane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija