Shutterstock

14:56 Iće i piće 0

Informer | 06. 12. 2017.

POSNA KUHINJA! Brusketi s tunjevinom i paradajzom

U toku je post, a ako vam nedostaje ideja šta da napravite brusketi su  odličan izbor za lagani obrok

Sastojci:baget
dve konzerve tunjevine

dva paradajza
100 g biljnog kačkavalja
čen belog luka
maslinovo ulje
so, biber

Hleb isecite na kriške. Tunjevinu ocedite od viška ulja, a paradajz isecite na kockice, pa ga posolite i pobiberite. Na svako parče hleba nakapajte malo maslinovog ulja i premažite čenom belog luka. Stavite po kašičicu tunjevine i kockice paradajza. Bruskete poređajte u pleh i pospite izrendanim biljnim kačkavaljem. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko deset minuta. Služite toplo.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]