• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

18.07.2017

07:00

SJAJNA AKCIJA AGENCIJE BIG BLUE ZA ODMOR U VILAMA HOTELA PARK  U BUDVI! Platiš smeštaj - besplatan doručak i večera!

Ljubav

SJAJNA AKCIJA AGENCIJE BIG BLUE ZA ODMOR U VILAMA HOTELA PARK U BUDVI! Platiš smeštaj - besplatan doručak i večera!

Podeli vest

Da, baš tako. Svi oni koji u Vilama budvanskog hotela Park uplate smeštaj (cena ležaja je od 17 evra) imaće besplatan doručak i večeru

Naravno, u restoranu obližnjeg hotela Park*. Reč je o akcijskoj ponudi koja važi za sve nove rezervacije za smenu od 22. do 29 jula. Još kad se svemu doda i onaj drugi deo benifita – besplatan boravak za prvo dete do šest godina, odnosno mogućnost da drugo dete starosti do 14 godina plaća samo 50 odsto od cene aranžmana - jasno je da je ovo prilika koja se ne propušta.

Hotel Park 3* je “staro budvansko zdanje” ali od ovog leta u potpuno novom ruhu. Adaptiran, renoviran, ulepšan… Danas je zelena oaza na par koraka od Slovenske plaže, jedne od najatraktivnijih i najlepših u ovom delu Mediterana. I hotelski restoran, u kome se pripremaju obroci i za goste u akciji “platiš smeštaj - jedeš o istom trošku”, sada je nešto sasvim novo ali već i etablirano mesto o kome se priča biranim rečima s obzirom na sjajnu ponudu više nego ukusnih jela.

Promo

Vile hotela Park, njih 15, udaljene su od hotela ali i Slovenske plaže od 300 do 500 metara. Uklopljene su u ambijent dela Budve zvanog Podškljun.

Raspolažu sa oko 400 ležajeva. Sobe u vilama namenjene su za smeštaj dve ili tri osobe, dok su u komfornim apartmanima tri, odnosno četiri kreveta. Sve sobe imaju kupatilo i klimu, mini-kuhinju s frižiderom…

Promo

Vile hotela Park imaju i još jednu prednost – blizinu grada s predznakom grada festivala u letnjem periodu ali i letovališta s bezbroj dobrih vibracija. Činjenica da je do svih događanja moguće doći laganom šetnjom je takođe prednost za one koji su smešteni u vilama u čijem okruženju je uživanje jednako kako za romantične duše tako i za one koji leto provode u porodičnoj varijanti. Sve cene su u varijanti sopstvenog prevoza…


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobaaa

pre 6 godina

'ajde Srbi mani te se više idenja u monte crnu i rvacku ! Koji vam je moj . n

veksi

pre 6 godina

Ovo je EPS-ov objekat 35god unazad mozda i ranije.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija