• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2018

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. MAJ: BLIZANCI će osvajati srca, STRELCI dobijaju priliku koju su očekivali!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. MAJ: BLIZANCI će osvajati srca, STRELCI dobijaju priliku koju su očekivali!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Želite fizički odnos, pa biste mogli neplanirano uleteti u vezu. POSAO: Uspeh je neizbežan kada vam je dozvoljena inicijativa. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

BIK
LJUBAV: Bićete nezadovoljni što partner nije raspoložen za ljubav već duže vreme. POSAO: Doživećete blokadu, ali će ona biti privremena. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Izaći ćete, zabavljati se, osvajati srca i stvoriti sebi prilike za ljubav. POSAO: Dobit od bavljenja turizmom i privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Upale.

RAK
LJUBAV: Pratiće vas nepovoljne okolnosti i nećete uspeti da kapitalizujete prilike koje imate. POSAO: Moguća dobit od rada sa porodicom. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

LAV
LJUBAV: Odličan dan za uspostavljanje harmoničnog odnosa i razrešavanje problema u postojećem odnosu. POSAO: Povoljna situacija. ZDRAVLJE: Povišen šećer.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete osetiti da mnogi žele da vam se približe. POSAO: Doći ćete u situaciju da vam se ponudi neka dobra prilika. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Zaljubićete se u nekog iz kruga prijatelja. POSAO: Finansijska situacija će se popraviti zbog neočekivanog priliva novca. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za ljubav i započinjanje veze. POSAO: Moguć uspeh ako se bavite finansijama i bankarstvom. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC
LJUBAV: Moguć je flert sa kolegom. Očekujte harmoniju ako ste u vezi. POSAO: Moguće je da ćete dobiti priliku koju ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav u provodu. U svakom slučaju ćete imati sreće. POSAO: Dobar dan za napredovanje. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete biti okruženi osobama koje su vrlo privlačne. POSAO: Doživećete manje poboljšanje u oblasti posla i karijere. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

RIBE
LJUBAV: Imate zaista tešku nedelju i današnji dan neće biti izuzetak. POSAO: Imaćete prilike da razvijate neke talente koje posedujete. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17