• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2018

00:14

HOROSKOP ZA PETAK 6. JUL: OVNOVI će ostvariti nova poznanstva,  DEVICE imaju tajnu ljubav!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 6. JUL: OVNOVI će ostvariti nova poznanstva, DEVICE imaju tajnu ljubav!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Ostvarićete nova poznanstva od kojih će svako moći da preraste u nešto više. POSAO: Dobićete neku primamljivu ponudu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK
LJUBAV: Moguće je da vrlo naglo donesete odluku o zajedničkom životu sa izabranom osobom. POSAO: Bićete preopterećeni poslom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete loše volje, pa su i šanse za ljubav male. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novčanu infuziju, novac od posla ili povraćaj duga. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Može se desiti da ponovo razvijete osećanja za nekog iz prošlosti. POSAO: Zapostavićete radne obaveze zbog drugih interesovanja. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

LAV
LJUBAV: Vama nikada nije problem da se dopadnete, ali pazite s kim flertujete. POSAO: Problemi zbog mešanja posla i zadovoljstva. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti vezu na daljinu ili ćete imati tajnu ljubav. POSAO: Korist od partnerskog posla i svakog timskog rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Uživaćete u harmoničnom ljubavnom odnosu. POSAO: Moguć uspeh u timskom radu ili u vezi s administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Privlačiće vas obrazovane osobe. POSAO: Moguće je da nećete ispoštovati autoritet ili će neko dovesti u pitanje vaš autoritet. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Nećete imati previše sreće zbog mogućih verbalnih sukoba i nervoze. POSAO: Povoljan period za svaki rad u vezi s inostranstvom. ZDRAVLJE: Nestabilno.

JARAC
LJUBAV: Imaćete problema da otvorite srce prema drugima. POSAO: Uspeh u sferi samoizražavanja i javnog nastupa. ZDRAVLJE: Moguća povreda ili prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vam se mnogo dopasti, pre svega zbog fizičkog izgleda. POSAO: Bavićete se manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RIBE
LJUBAV: Imaćete nešto manje sreće, ali to ne znači da nećete imati nikakvih prilika. POSAO: Finansije će se popraviti, a i vaše raspoloženje. ZDRAVLJE: Alergije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17