• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer

06.08.2018

12:09

(FOTO) PREVIŠE SEKSI? Izbacili je iz tržnog centra zbog šortsa koji "uzbuđuje muškarce"!

Ljubav

(FOTO) PREVIŠE SEKSI? Izbacili je iz tržnog centra zbog šortsa koji "uzbuđuje muškarce"!

Podeli vest

Devetnaestogodišnja Gabrijel Gibson izbačena je iz jednog tržnog centra jer je njen šorts ocenjen kao "previše seksi", zbog čega previše uzbuđuje muškarce

Radnik obezbeđenja joj je prišao i oterao je zbog nedoličnog oblačenja. Gabrijel je, besna i postiđena, prepričava taj događaj: 
- Da budem iskrena, jako me je ponizio. Nazivao me je raznim pogrdnim imenima, a samo sam želela bezbrižno da šetam po tržnom centru - rekla je ona za Miror. 




Kaže da nije ni sanjala da će je neko po tako vrelom danu osuđivati za malo oskudnije oblačenje. 

Smatra da radnik nije morao da je izbaci i kaže da je tužno kada stariji muškarci ne mogu da se kontrolišu. 
Nakon incidenta, Gabrijel je slike svoje odevne kombinacije objavila na društvenim mrežama i otkrila da je radnik obezbeđenja "odmeravao njenu zadnjicu". 

- Rekla sam mu da imam velike butine i da u ovakvom šortsu malo 'prelivaju', a on je pretio da će zvati policiju - rekla je Gabrijel.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Natalija

pre 5 godina

Kod nas ovakvi dolaze u skolu kada otopli... i djaci i mladje nastavnice :)

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17