• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2018

00:17

HOROSKOP ZA PETAK 10. AVGUST:  BLIZANCIMA stižu prilike za ljubav, ŠKORPIONI će posumnjati  u izabranu osobu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 10. AVGUST: BLIZANCIMA stižu prilike za ljubav, ŠKORPIONI će posumnjati u izabranu osobu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti avanturu, a ako ste već u vezi, možete se zaljubiti u drugu osobu. POSAO: Dobićete više dobrih prilika. ZDRAVLJE: Moguće povrede i akutni bol.

BIK
LJUBAV: Bićete raspoloženi da flertujete, posebno s osobama s kojima radite. POSAO: Dobićete priliku da pokažete svoju kreativnost. ZDRAVLJE: Izbegavajte sve što je toksično.

BLIZANCI
LJUBAV: Neke pozitivne okolnosti će vam doneti prilike za ljubav. POSAO: Moguće je da će se prilike same nuditi, i to ne bilo kakve, već sjajne prilike. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti ako ne savršen, onda bar zadovoljavajuć. POSAO: Mogući problemu u sferi nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Danas ćete biti u kontaktu sa mnogo različitih ljudi, ali nije garantovano da ćete naći ljubav. POSAO: Imaćete sreće, pogotovo ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte, ali ćete biti više zainteresovani za prijateljske odnose. POSAO: Izneveriće vas neko čiju ste pomoć očekivali. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Povoljne okolnosti će vladati u vašem ljubavnom životu. POSAO: Mogući administrativni ili logistički problemi ili ćete nešto izgubiti. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete posumnjati u izabranu osobu. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti uspeh na poslu koji obavljate. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Možete biti zadovoljni time kako stvari stoje. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Možete osetiti da se nalazite u izvesnom vakuumu kada je u pitanju vaš ljubavni život. POSAO: Razmišljate o nekoj rezervnoj varijanti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Partnerova pažnja će biti rasuta, a to će vas nervirati. POSAO: Problemi u procesu rada, pogotovo ako radite sa alatom i sa mašinama. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE
LJUBAV: Vaš partner je ušao u novu ljubavnu fazu i želeće da doživi intenzivna osećanja. POSAO: Poboljšanje uslova u svom profesionalnom životu. ZDRAVLJE: Stabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17