• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 17. OKTOBAR: BIKOVI će uživati u ljubavi, JARČEVI dobijaju posao koji su želeli!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 17. OKTOBAR: BIKOVI će uživati u ljubavi, JARČEVI dobijaju posao koji su želeli!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nećete biti toliko raspoloženi za ljubav, koliko za prijateljske odnose. POSAO: Moguć uspeh u visokospecijalizovanom radu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK
LJUBAV: Partner bi mogao da vam priredi neko uživanje. POSAO: Oprezno ulažite i raspolažite novcem. Moguće su greške pri radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i danas imate prilike da doživite romansu. POSAO: Mogućnost da nađete privremen posao ako tražite. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Odlična komunikacija. Ako izađete, već će se pojaviti nove prilike. POSAO: Moguća je dobit ako se bavite administracijom. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

LAV
LJUBAV: Imate sreće, pa ćete sigurno imati prilike da doživite nešto lepo. POSAO: Napredak i dobre prilike u sferi finansija i trgovine. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da u nekom provodu sretnete nekog ko će vam se dopasti. POSAO: I dalje se nalazite u periodu odličnom za finansije. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

VAGA
LJUBAV: Neće vam biti lako da nađete nekoga ko će vas inspirisati na ljubav ovde i sada. POSAO: Povoljan period za sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate privlačne osobe. Ako ste već u vezi, mogući su problemi. POSAO: Možete dobiti više ponuda za posao. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete zanimljive kontakte, pogotovo ako izađete sa prijateljima. POSAO: Uvećan obim posla i moguće ostvarenje dobre zarade. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC
LJUBAV: Potrudićete se da izgledate lepo, a posledica toga će biti nove prilike za ljubav. POSAO: Možete dobiti posao koji ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete prijatnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, a možda i nešto više. POSAO: Dobićete ponudu za novi posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Uspostavićete kontakt s osobom koja vam se dopada. POSAO: Moraćete da budete vredniji i odgovorniji, inače ćete imati problema. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17