• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtirine.rs

04.05.2017

16:33

TO NAM TREBA!  Uzmite kašiku ove mešavine pre spavanja i više se nećete buditi umorni!

Ljubav

TO NAM TREBA! Uzmite kašiku ove mešavine pre spavanja i više se nećete buditi umorni!

Podeli vest

Medicinske studije su potvrdile da je prosečnoj osobi potrebno 8 sati sna da bi normalno funkcionisala. Mi svi mislimo da je 6-7 sati sasvim dovoljno, međutim tih sat-dva može imati negativne posledice po vaše zdravlje

Pojedini misle da će šolja jutarnje kafe pobediti umor, ali oni definitivno nisu u pravu. Kofein pomaže samo na kratko, ali se zato ćete se nakon toga osećati još gore.

Postoje mnogi faktori koji utiču na kvalitet vašeg sna: stres, gledanje televizije, korišćenje kompjutera ili telefona pre nego što odete na spavanje, itd…

Nedostatak sna prouzrokuje brojne negativne posledice po vaše zdravlje poput pojačavanja rizika od hipertenzije, šloga i srčanih bolesti, kao i iritabilnosti i nervoze što može dovesti do nezgoda i negativno uticati na vašu moć rasuđivanja.

EVO KAKO DA POBEDITE NESANICU Više se nećete prevrtati po krevetu!

Ovaj domaći lek je vrlo jednostavan i lak za pravljenje – potrebna su vam samo 2 sastojka – organski med i himalajska roza so. Samo umešajte ova dva sastojka i konzumirajte supenu kašiku te mešavine svako veče pred spavanje. Rezultati će vas zadiviti.

Šta je to što čini ovu mešavinu toliko efektivnom?

Himalajska roza so ima brojne zdrave hranljive materije i takođe sadrži čak 80 minerala. Ona snabdeva telo elementima koji su mu neophodni da bi normalno funkcionisalo.

Med sadrži glukozu koja hrani energetske ćelije tela. Ova moćna kombinacija svojim delovanjem povećava nivo serotonina. Serotonin je supstanca čija količina u organizmu opada tokom stresnih situacija.

STRAŠNO: Čak 97 odsto OBOLELIH OD RAKA imali su ovu intervenciju!

Ukoliko koristite ovaj lek svako veče pre nego što odete na spavanje, probudićete se osveženi i puni energije. Ukoliko imate poteškoća sa spavanjem, definitivno morate pokušati ovaj metod. Rezultati su neverovatni.

Sastojci:

- 5 kašičica meda

- kašičica himalajske roze soli

Priprema:

Sve što treba da uradite jeste da pomešate ova dva sastojka i mešavinu stavite u teglu.

Kako da koristite:

Stavite kašičicu ove smese ispod jezika svako veče pred spavanje. Pustite da se smesa istopi u vašim ustima ili je razmutite u čaši tople vode i popijte.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17