• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

03.08.2017

10:32

KORISNI SAVETI! Kako da sprečite ljuštenje kože posle letovanja?

Ljubav

KORISNI SAVETI! Kako da sprečite ljuštenje kože posle letovanja?

Podeli vest

Ako se spremate za letovanje, onda je pravo vreme da preduzmete sve moguće mere kako biste sprečili guljenje kože

Nadamo se da vam ne treba ni govoriti da bi najbolje bilo izbegavati direktno izlaganje sunčevim zracima između 10 i 16 sati, kao ni da vam je obavezno potrebna krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom. Ten će doći postepeno, a trebalo bi i napokon shvatiti da je zdravlje kože ipak važnije od tamnije puti.

Kremu za sunčanje nanesite pre izlaska iz kuće, ali ponesite je i sa sobom na plažu. Iako na mnogima od njih piše da su vodootporne, ako ne želite rizikovati opekotine, nanesite je ponovo nakon svakog izlaska iz mora, pogotovo ako ste se kupali duže od 20 minuta. Takođe, ako imate tuš u blizini, najbolje bi bilo nakon izlaska iz mora isprati sa sebe so, jer će ona u kombinaciji sa sunčevim zracima dodatno oštetiti vašu kožu.

GLADUJETE DA BISTE SMRŠALI? Evo da li to može da vam pomogne!

PREPOZNAJTE KVALITETAN HLEB! Mora biti dobro pečen, narastao i pravilnog oblika!

Kada dođete kući, istuširajte se kupkom, a nakon tuširanja obavezno se namažite losionom za telo ili nekim negujućim uljem. Vašoj koži je preko leta potrebna dodatna hidratacija jer na plaži gubi tečnost, a ukoliko je negujete li redovno biće manje iziritirana i, na kraju krajeva, neće se ljuštiti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija