• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivostibalkana.com

09.02.2018

11:42

PROKUVAJTE med i sodu bikarbonu, CELULIT NESTAJE!

Ljubav

PROKUVAJTE med i sodu bikarbonu, CELULIT NESTAJE!

Podeli vest

Polako se približava vreme kada svaka žena počine da dobija noćne more – bliži se proleće, a na butinama i zadnjici se odlično vidi posledica uživanja u hrani i fizičke neaktivnosti, u vidu celulita..

Niste jedine – da li znate da čak 80 posto žena muči muku sa celulitom, uključujući i poznate zvezde?

Na tržištu postoji dosta proizvoda za borbu sa celulitom, ali, ako je verovati dermatolozima, jedan jeftin recept iz prirode je najefikasniji!

U pitanju je smesa od dva sastojka koje svi imamo kod kuće – soda bikarbona i med.

Jednostavno, pomešajte kašiku sode sa kašikom meda, dodajte malo vode i stavite da prokuva na ringli.

Kad proključa, ostavite da se kuva dva-tri minuta, blago prohladite, pa dok je još toplo masirajte područje zahvaćeno celulitom ovom smesom tri minuta.

Nakon toga operite toplom vodom, a zatim na problematične delove tela nanesite samo med. Nežno tapkajte i masirajte 4-7 minuta.

NEKE NAMIRNICE MOŽETE KORISTITI NAKON ISTEKA ROKA, ali oprezno sa mekim sirom!

Prema rečima stručnjaka, ali i onih koji su probali, ovo je najbolji način da se rešite celuluita i rupa na koži koje čine efekat pomorandžine kore. Masaža medom će popraviti cirkulaciju krvi na zahvaćenim mestima i smanjiti naslage celulita, bez da u telo unosite hemikalije i toksine.

Savet:

Ne smete da preterujete sa upotrebom ove smese, a naročito ne sa jakim pritiskanjem tokom masaže, jer biste mogli da završite sa ispucalim kapilarima na mestima gde se nalazio celulit.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija