• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Psychology Today/informer.rs

07.09.2020

12:34

Otkriveno zašto LEZBIJKE imaju VIŠE O*GAZAMA - i nije do 'tehnike'!

Ljubav

Otkriveno zašto LEZBIJKE imaju VIŠE O*GAZAMA - i nije do 'tehnike'!

Podeli vest

Nimalo slučajno...

Psiholog Džoan Begšou objasnila je u stručnom magazinu Psychology Today da lezbijke o*gazam dožive mnogo češće tokom intimnog odnosa od heterose*sualnih žena prosto zato što im odnos duže traje. A zašto im se*s duže traje...

Prema istraživanju čije je rezultate u avgustu 2014. objavio The Journal of Sexual Medicine, 61,6 posto heterose*sualnih žena o*gazam doživljava "često" ili "uvek" tokom odnosa. Nasuprot tome, svoje se*sualno reagovanje takvim pridevima opisalo je čak 74,7 posto lezbijki, a bise*sualne žene su u 58 posto slučajeva odgovarale da o*gazam postižu često ili uvek.

BIZARNI RAZLOZI PAROVA za odlazak kod BRAČNOG SAVETNIKA - Zbog njih PSIHOLOZI SE HVATALI ZA GLAVU!

LJUBAV se ipak KUPUJE? Nomi TUŽIO BIVŠI, ruski milijarder traži svoje MILIONE NAZAD!

Istraživanje je sprovedeno na 6151 punoletnom osobom oba pola, svih doba i različitih se*sualnih orijentacija. Za muškarce se ispostavilo da o*gazam uspeju da dožive mnogo češće nego žene - 85,5 posto heterose*sualni, 84,7 posto homose*sualni i 77,6 posto bise*sualni.

Vole što duže

Foto: Shutterstock

Od ukupnog broja ispitanika njih 2850 su bili samci, a se*sualna iskustva o kojima su ih ispitivali odnosila su se na poslednjih 12 meseci. Razlike u odgovorima su pokazale još nešto - da heterose*sualne žene sa svojim muškim partnerima imaju odnose koji traju prosečno između 15 i 30 minuta, dok je kod lezbijskih žena to po pravilu između 30 i 45 minuta.

ONO SMO ŠTO JEDEMO! Evo koja hrana utiče na stvaranje HORMONA SREĆE!

Jedna studija iz 2013, na koju se poziva Begšou, navela je čak da ženski istopolni intimni odnos u proseku traje 57 minuta. To pre svega znači razliku u trajanju predigre i korišćenje oralnog se*sa u lezbijskom i gej odnosu u poređenju sa heterose*sualnim odnosom, objasnila je Begšou.

Takođe, zaključuje ona dalje, žene u istopolnom odnosu puno više vode računa o tome da oba partnera, tačnije partnerke, dođu do vrhunca, nego što je slučaj u klasičnom odnosu.

 BONUS VIDEO:

VELIČINA NIJE BITNA! Samo nam je ljubav potrebna!

NAJPONOSNIJA MAMA NA SVETU! Ovaj snimak će vas potpuno raznežiti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija