• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2020

20:00

PROBALA SAM MLAĐEG! Ušli smo u moj auto, a onda... Milena K. nastavlja svoju dramatičnu ispovest!

Ljubav

PROBALA SAM MLAĐEG! Ušli smo u moj auto, a onda... Milena K. nastavlja svoju dramatičnu ispovest!

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Znala sam da će mi se obiti o glavu moj dugačak jezik. Mesecima sam se premišljala šta da radim i kad sam najzad počela da izbacujem sve iz sebe, osećam se još gore. Čuli ste da mi je neobdareni pretio što pišem za vas. Srećom, policija je vrhunski odradila svoj posao i sad je dobio zabranu prilaska. A kako se pokazao u krevetu, nije ni zaslužio da ga više ikad pomenem. Ustvari, još par redova o njemu ću ovde...

Dan posle nesrećnog odnosa, u kom je uživao samo on, pozvala sam Milku, svoju najbolju prijateljicu. Za razliku od mene, srećno je udata.

- Ljubavi, ja sam. Moram da te vidim odmah. Za pola sata u našem kafiću - zbrzala sam je.

Nije bilo potrebe više išta da joj kažem, znamo se ceo život.

- Draga, probala sam.

- S kim - pitala je.

Prepričala sam joj šta se dešavalo prethodne noći. Do detalja. Vrištala je od smeha, svi su blenuli u nas, propala sam u zemlju od blama. Kad se smirila, naravno da mi je rekla ono što mi je bilo potrebno.

- Kretenu jedan, pa šta? Dešava se. Nego si zaboravila kakvi su skotovi, samo na sebe misle. Nemoj da se obeshrabruješ. Naći ćeš pravog - tešila me je.

Nije ni slutila kako su joj proročke bile reči tog jutra...

Kada sam se vratila kući, bila sam mnogo bolje volje. Hana je bila kod oca, imala sam čitav dan samo za sebe. Ne znam kako, ušla sam na Instagram posle sto godina, a tamo dvadesetak poruka. Zaboravila sam da zaključam profil, a ubacila sam tek nekoliko slika, neke su bile u bikiniju s poslednjeg porodičnog letovanja... Zgrozila sam se komentarima bolesnih perverznjaka, i taman kad sam htela da ih pobrišem sve, privukla mi je pažnju poruka momka, koji se predstavio kao Ljuba.

- Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali nisam video tako lepu ženu. Mislim da sam baš mlađi od tebe. Imam 23 godine, ali su me uvek više privlačile zrelije. Ako ti godine ne predstavljaju problem, voleo bih da popijemo kafu - napisao mi je momak, dodavši da radi kao konobar i da će kafa biti gratis.

Izmamio mi je osmeh, priznajem, ali u životu me nisu zanimali mlađi frajeri, kamoli 20 godina mlađi. Ma, briga me. Lepo mi je Milka rekla, ceo život mi prođe, šta imam da izgubim. Odgovorila sam mu da je ovo njegov srećan dan jer me je uhvatio u dobrom raspoloženju i predložila mu da se vidimo iste večeri. Posle 30 sekundi je odreagovao. Oduševio se i poslao i poljubac...

Nisam se doterivala ništa specijalno, idem da se zezam, pa šta bude. A u kafiću, Ljuba me je dočekao predivnim osmehom. Lepši je nego na slikama, ali sam prvo primetila njegove ruke. Bože, koliko su snažne, i još te dve šake s dugim prstima. Nisam se dugo razmišljala. Moj je! Nije bio u smeni, normalno, počeli smo da pričamo. Kaže da studira ETF i da ne želi da zavisi od mame i tate s kojima živi. Uh... Kod mene ćemo, definitivno, kud ću kod njega, da se šlogiraju roditelji s kojima sam možda i vršnjak.

Da skratim. Rekla sam mu moju priču, ubila sam romantiku i rešila da budem skroz bezobrazna. Uzela sam ga za ruku i uvela u kola. Idemo kod mene. Prolazili smo pored Ade Ciganlije kad mi je stavio ruku na koleno i rekao: "A što ne bi parkirala?" - Daaaa... - izlete iz mene nekontrolisano.

Tako me napalio. Bog nas je pogledao što je poslao kišu pola sata ranije, nigde žive duše u blizini. Bacila sam se preko njega na suvozačko mesto. Nećeš ga majci, sad sam ja glavna.

- Molim te, Bože. Samo da nije prcvoljak ko Dejanov - pomislih u sekundi. Molitve su mi uslišene istog trena kad sam ga zgrabila za međunožje.

- Je l` to nosiš pištolj ili si srećan što me vidiš, maleni?

- Nisam ga krstio, ali ako želiš, mogu da zapucam - uzvratio je bezobrazno. Uživanje u kolima i nije baš na vrhu moje liste, ali kad si napaljen kao ja tad, ne smeta ni rvanje dok sam se svlačila, ni njegovih 190. Ipak su me više zanimali drugi santimetri. I dao mi ih je.

Nikad više neću menjati brzine na kolima, a da ne pomislim na Ljubu. Kakva palica za uživanje. Nisam je ispuštala iz ruku. Čuj mene, ruku. Okusila sam ga uzduž i popreko, a i seks je bio divalj. Kad smo se ukočili na njegovom sedištu, prebacili smo se nazad. Izvalio mi je kukove, a saznala sam da voli grubo kad me je uzeo otpozadi...

Jedva čekam da sutra zvrcnem moju Milku. Imaću šta da joj pričam...

Šta se Mileni posle toga dogodilo, da li se avantura sa Ljubom ponovila, ili je posle toga došao neko novi, čitajte sledeće subote na portalu Informer.rs.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Second hand

pre 3 godine

Kad se probudila, Milka se verovatno bila upiskilaaa!?!

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija