• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.12.2020

20:00

ODBILA SAM TROJKU, A ONDA SAM DOBILA PORUKU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Neko zna šta se dogodilo one MISTERIOZNE NOĆI!

Ljubav

ODBILA SAM TROJKU, A ONDA SAM DOBILA PORUKU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Neko zna šta se dogodilo one MISTERIOZNE NOĆI!

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Dragi moji, primetila sam da je moj poslednji tekst izazvao burne reakcije. Pisali ste redakciji Informera, a oni su mi preneli, da ima svakakvih komentara. Dok me jedni podržavaju, drugi su u neverici. Zbog takvih, moram da objasnim. Verovali ili ne, ovakvih priča kao što je moja ima svuda oko vas, samo što ljudi kriju i niste svesni šta im se događa. Nemojte se čuditi, neki su komentarisali čak da izmišljam, glupost. Jedva sam smogla snage da ispričam svoj život i to na nagovor ovih divnih novinara Informera, mada mi je i sad pomalo neprijatno. Ipak, ovi vaši komentari motivišu me da idem napred i da ispričam sve, jer treba srušiti neke tabue u našem društvu, treba da znate šta se dešava oko vas. 

Sada da nastavim tamo gde sam stala. Rekla sam vam da sam u zatvoru naišla na cimerke koje su tokom noći imale "akciju", a jedna od njih me je pozvala da im se pridružim. 

Odbila sam. 

Sigurno su mnogi od vas očekivali da ću prihvatiti, s obzirom na moju istoriju i činjenicu da sam već probala nešto slično. Ali jednostavno, nije mi bilo ni do čega. U zatvoru imate samo jednu misao. Osećaj koji ne želite nikada da iskusite, verujte mi. Rešetke. Zabrana kretanja. Rešetke. Zidovi. I to obećanje koje ponavljate u sebi:

- Kada izađem odavde, samo ću da šetam, da budem napolju, na otvorenom. Ima da hodam tako, hodam... Neću da stajem. Da gledam ljude dok slobodno koračam ulicom u pravcu za nigde... - vrzmalo mi se po glavi 24/7.

Nego, dakle, odbila sam cimerke i pokvarila im zabavu. Posle toga nisu nastavile, samo su legle i zaspale. A ja sam zaspala pred svitanje. Jedva su me probudili u šest za prebrojavanje. U zatvoru je vojnički režim. Nema spavanja, ustaje se kad ti kažu, leže isto tako, kad ugase svetlo u devet. Uglavnom, oko devet su mi saopštili lepu vest, imam posetu. Jao, mora da je Marko, kolega koji će da me izvadi odavde, u to sam sigurna. Nisam mogla da dočekam da ga vidim. 

Foto: Privatna arhiva

Milena K. završila u zatvoru, a onda...

O procedurama da vam ne pričam. Pre nego što odete da vidite ko vam je došao u posetu, prođete kontrolu kao da ste terorista, skinu vas skroz, detaljno pregledaju, a onda daju uniformu za posete. Sve svoje stvari ostavite u posebnu korpu, za slučaj da ste poneli neki papirić ili nešto da doturite onome ko vam je došao u posetu. 

- Mareeeeee - oduševljeno sam poskočila ka njemu, ali policajka me je upozorila da moram da se odvojim. Nema fizičkih kontakata. Ipak, to mi nije pokvarilo raspoloženje. Sve će biti u redu sad kad je Marko došao.

- Ludo jedna, šta ćeš ovde - sa osmehom me je pitao.

Krenula sam ispočetka, bar onoga čega se sećam. Sve sam mu ispričala. Znam kako to ide, znam u kakvoj sam situaciji, ali Mare je najbolji. Posle mene. :)

Mirno je sve saslušao i rekao da će sve proveriti i okrenuti nekoliko brojeva. Znala sam šta to znači. Mare ima veze koje ja nikada nisam uspela da ostvarim, on je dobar sa moćnim ljudima. 

Nekoliko dana kasnije, zvali su me da se spremim. Nisu mi rekli šta se dešava, nisam ni imala šta da spremam, s obzirom na to da sam došla samo u svojoj odeći koju su mi oduzeli na ulasku. Dali su mi je i rekli da izlazim. Marko me je čekao iza teških metalnih vrata. Zagrlila sam ga kao da ga prvi put u životu vidim.

On me je držao čvrsto, osetila sam se tako sigurno. Pitala sam ga kako, šta se desilo, ali on mi je samo rukom pokazao da ćutim, posle ćemo o tome. Sada idem da vidim moju Hanu, jedva čekam.

Foto: Privatna arhiva

Milena K. konačno na slobodi

Milion pitanja i potpitanja kod mojih roditelja ostala su bez odgovora. Prosto, ne mogu sada o tome. Drago mi je što ih vidim, zašto odmah moraju da me napadaju čim vide da je sve u redu?! Bila sam kod mojih dok Hana nije zaspala, oni je ujutru vode u školu, a ja moram ceo dan da provedem u kancelariji. Moji su se brinuli, gle čuda, kako ću sama da spavam u stanu?! Pobogu, ljudi, spavala sam u zatvoru, za mene sad nema straha ni od čega. 

Nakon što sam se treći put danas okupala, skuvala sam kafu, a potom sipala čašu vina. Zavalila sam se u fotelju i prebacivala programe na tv, iako nisam ništa gledala. Stigla mi je poruka.

- Kako je bilo u zatvoru?! - ostala sam zatečena. Neko me zeza sa nepoznatog broja.

- Hej, super, kako si ti - odgovorila sam kao šaljivo dajući do znanja da na provokacije ne reagujem. 

- Kako izgleda kad te osude za zločin koji nisi počinila? Smešno, ha? - zaledila sam se. Ova osoba ZNA šta se desilo ONE NOĆI!!!

Da li je realno?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jooooj zlo

pre 3 godine

Pomešaš se sa pomijama, pojedu te svinje! A ti se i dalje praviš blesava i naivna!!!! Glupo, glupo i glupo.... Batalite se ovih debilizama

milutin

pre 3 godine

I ja sam odbio Moniku Beluči, pa me evo živa i zdrava i nisam u informeru.

Izbori 2024

Vesti

Sve se falsifikuje od keks do šampona! Evo kako da prepoznate kopiju i izbegnete proizvode opasne po zdravlje!
Društvo

Sve se falsifikuje od keks do šampona! Evo kako da prepoznate kopiju i izbegnete proizvode opasne po zdravlje!

Nakon što je razbijen lanac distribucije falsifikovanog keksa, deterdženta i šampona za kosu, postavlja se pitanje koliko je takvih proizvoda na rafovima i tezgama. Problem je u tome što ih nije lako prepoznati. Proizvođači se trude da kopija što više liči na original i da se što više i duže prodaje ali najčešće nije reč o proizvodima opasnim po zdravlje.

01.05.2024

09:57

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak
Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak

Lekarsko veštačenje Miroslava Mike Aleksića, koje je trebalo da utvrdi njegovu procesnu sposobnost, dostavljeno je Višem sudu u Beogradu nakon zahteva sudskog veća zbog čestih odgoda ročišta uz objašnjenje da je vlasnik škole glume, koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica škole, u lošem zdravstvenom stanju.

01.05.2024

08:02

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15