• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2021

20:01

ODBILA SAM KOKAIN, A ONDA SE KONJIĆ POJAVIO NA MOJIM VRATIMA I POKLONIO MI NEŠTO ZBOG ČEGA SAM SE RASPLAKALA!

Ljubav

ODBILA SAM KOKAIN, A ONDA SE KONJIĆ POJAVIO NA MOJIM VRATIMA I POKLONIO MI NEŠTO ZBOG ČEGA SAM SE RASPLAKALA!

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Telefon nije prestajao da zvoni. N. nije odustajao. Naravno, klasičan mafijaš, boss, sve mora da bude po njegovom. Koliko god mi bilo lepo sa njim, ne mogu da pređem preko toga što mi je ponudio kokain. Ježim se od same pomisli na drogu, to ubija ljude. Nisam toliko "open mind".

Uzela sam neke predmete da pročitam, mada volje za poslom nisam imala. Otkako sam završila u zatvoru, potpuno drugačije gledam i na svoj posao i na klijente, sad više verujem kada mi kažu da su nevini. A realno, svi to kažu, barem na prvom razgovoru, dok ne zagrebem ispod površine.

Nisam mogla da se fokusiram, misli su mi konstantno letele na prošlu noć i na neverovatno iskustvo pod čaršafima. Čovek je jednostavno kao pravljen za mene, divljački ljubi, zabija se u mene tempom koji obožavam, prosto smo se poklopili. 

Ali šta mu je trebalo to sa kokainom?! Zašto meni, ja sam advokat, pobogu?! 

Telefon ne prestaje da zvoni. Utišala sam zvono i ostavila ga u drugoj sobi. Neko je pozvonio na vrata. Šta je ovo, ko me sada traži?! Otvaram, a tamo... Dva metra slatkog sna. Moj N. stoji sa čokoladnim kuglama, mojim omiljenim. Gleda me ozbiljno, ispituje moju reakciju. Gledam i ne trepćem. On mene tako paaaliiii... 

Foto: Privatna arhiva

Milena K. u borbi između sna i jave

Zalupila sam mu vrata pred nosom! 

Ni sama ne znam kako sam smogla snage za to, ali zveknula sam vrata i okrenula ključ. Pa ne može meni da izigrava šmekera, ja sam advokat, on je kriminalac. Bolje da se završi na ovome. 

Molio me je da izađem, nisam popuštala. Ušla sam u kupatilo da ga ne bih slušala, pustila tuš. 

- AAAAAAAA - vrisnula sam! N. je stajao ispred mene, sa druge strane stakla tuš kabine. Kunem vam se, mogla sam da umrem. 

- Polako, smiri se - rekao je, a onda se nasmejao jer je video moj šok na licu. 

- Da li si stvarno mislila da zaključana vrata mogu da me zaustave? Ja sam krimos, Milena - sad ove reči imaju malo više smisla.

Smirila sam se i počela da se smejem. Bukvalno iz jednog raspoloženja sam prešla u drugo. Otvorio je vrata tuš kabine i počeo da me ljubi. Povlačila sam ga ka sebi i krenula da ga skidam, ali prekinuo me je i rekao da se obučem. Ništa mi nije bilo jasno. 

Da li je on to upravo odbio da vodi ljubav sa mnom?

Krenula sam zbunjeno za njim, vodio me je napolje niz stepenice. Izašla sam, a on je rekao: Ovo je za tebe. Gledam na ulicu... naježila sam se. 

Foto: Privatna arhiva

Šok nasred ulice za Milenu K.

Kao u filmu

Na ulici je parkiran audi Q7, koliko se ja razumem u automobile, a obmotan je crvenom mašnom. Braaaaateeee, da li je realan?! Šta je ovo, čoveče?! U šta sam se uplela?! U trenutku mi se mešaju i strah i ljubav i strast, sramota... Šta da radim?! Šta da kažem?! 

- J***te - izustila sam i rasplakala se.

Ne znam šta se dogodilo, ali prosto suze su same išle. Gledao je u čudu, nije znao da li sme da mi priđe, zbunjen totalno.

A ja sam jecala. Jednostavno, od muke, od sažaljenja nekog, od osećaja da se nalazim u bezizlaznoj situaciji. Oprostila bih ja njemu svakako, poznajem sebe, ali svesna sam da to nije dobro za mene. On i ja ne možemo nikad da budemo zajedno, prosto, to ne ide. A tako mi se sviđa. Ne zbog automobila. Svakako ne mogu da ga prihvatim. Ali dok ga gledam kako se muči da me smiri, sa koliko emocija to radi... Oduvek sam padala na emocije. Kada vidim da se neko trudi oko mene. 

Zagrlio me je kao da mu život zavisi od toga. U njegovom zagrljaju osećala sam se tako sigurno i zaštićeno. Uhvatila sam ga za ruku i povukla u stan. 

- Ali zar ne želiš da ga isprobaš? Ne sviđa ti se - začuđeno je pitao.

- Ti mi se sviđaš. Hoću tebe da isprobam - uleteli smo u stan i nabila sam ga na zid. Loži ga kad sam gruba. 

- Konjiću moj, želim da te jašem do iznemoglosti - po prvi put sam izgovorila naglas ono što mi je sve vreme u glavi dok sam sa njim.

Dalje da vam ne pričam. Overili smo ceo moj stan, pa čak i onu staru babinu komodu koju sam zadržala jer me je podsećala na nju. Sada će me za tu komodu vezivati nove uspomene.

Kako se nastavila moja avantura, odnosno veza, čitajte sledeće subote.

Sve ranije delove ispovesti čitajte kucanjem reči Milena K. na Informerovom portalu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica Haubica

pre 3 godine

ko je sad pa ova? Samo neke ispadaju iz frižidera

Gogolj

pre 3 godine

Ako imate zelju I plan da iole postanete novina u kojoj se cita o ozbiljnim I normalnim stvarima,prestanite da se bavite mizerijama kao o ovoj ....k.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija