• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer

22.04.2021

16:48

OFARBAJTE JAJA PENOM ZA BRIJANJE I LAKOM ZA NOKTE! Za ove tehnike sigurno niste čuli, a dobićete SJAJNE ŠARE! /VIDEO/

Ljubav

OFARBAJTE JAJA PENOM ZA BRIJANJE I LAKOM ZA NOKTE! Za ove tehnike sigurno niste čuli, a dobićete SJAJNE ŠARE! /VIDEO/

Podeli vest

Ukoliko ove godine za Vaskrs želite da probate drugačiji način farbanja jaja, pogledajte video koji vam daje tri zanimljive ideje

Za ove postupke su vam potrebne samo one stvari koje imate u kući: pena za brijanje, lak za nokte, ulje. Pored ovih stvari trebaće vam i boja za jaja.

1. Prvo rešenje je da iskoristite penu za brijanje. Sadržaj stavite na ravnu ravnu tačnu na kojoj se nalazi aluminijumska folija i tu sipajte boje po želji. Drvcetom napravite šare, a zatim umočite jaja u smesu. Neka odstoje preko noći, pa ih obrišite.

2. Druga ideja je sa uljem, vodom i bojom u bočici. Sjedinite sastojke i lagano jajem napravite predivne šare.

Foto: printscreen/youtube/ Sarah Vanderkooy

Sipajte lak za nokte u posudu sa vodom

3. Sledeća ideja je da sa lakom za nokte napravite predivne šare. Sipajte lak za nokte u posudu sa vodom - koliko boja želite - i samo ubacite jaja. Dobićete fantastične šare!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija