• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.03.2022

14:21

REŠETKA IZ RERNE ĆE BITI KAO NOVA! Samo je potopite u OVAJ RASTVOR i nećete zažaliti!

Ljubav

REŠETKA IZ RERNE ĆE BITI KAO NOVA! Samo je potopite u OVAJ RASTVOR i nećete zažaliti!

Podeli vest

Očistite rešetku iz rerne uz pomoć tablete za pranje posuđa

Najpre u kadu sipajte vrelu vodu i potopite rešetke, a onda ubacite tri tablete za pranje sudova i ostavite rešetke da se „potapaju“. Masnoća će se otopiti, a vi nećete utrošiti snagu na ribanje.

Samo ih malo protrljajte sunđerom, posebno na ivicama gde su najprljaviji.

Foto: Pixabay

Rešetka će biti kao nova!

Pre nego što isprobate ovaj trik, obavezno postavite peškir na dno kade, kako ne se ne bi izgrebao ili oštetio emajl. Računajte i na to da vas čeka ribanje kade, ali to će ipak biti daleko lakši posao.

Rastvor tableta za mašinsko pranje sudova je veoma jak, ali ako ih nemate pri ruci, probajte sa deterdžentom za veš. Možete ga koristiti i za ribanje, brže skida skorelu masnoću od onog za sudove.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija