• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2023

22:00

5 ZNAKOVA! Kako prepoznati vezu koja može da traje ceo život?

Shutterstock

Ljubav

5 ZNAKOVA! Kako prepoznati vezu koja može da traje ceo život?

Podeli vest

Zasmejavate jedno drugo. Volite da se ljubite i dodirujete, bilo da je u pitanju zagrljaj, maženje ili nešto više. Vodite produktivne diskusije. Ako vaš partner pokazuje ove znakove, zaista mu je stalo do vas...

Uz sve promene u modernim zabavljanjima i brakovima, još uvek postoje načini da se utvrdi da li vaša veza ima ono što je potrebno da potraje. Sledi nekoliko znakova koji ukazuju na to da vaš partner stvarno brine o vama i da mu je stalo do vas. 

Posvećenost

Partner koji je posvećen vezi će ulagati vreme, trud i energiju u zajedničke aktivnosti, ispunjavanje obećanja i zajedničko planiranje budućnosti.

Foto: Shutterstock

Otvorena, iskrena komunikacija je alfa i omega zdrave veze

Komunikacija

Partner koji želi da održi zdravu i srećnu vezu će se truditi da komunicira s vama na otvoren, iskren i poštovan način. To znači da će vas slušati i obraćati pažnju na vaše potrebe i želje, kao i da će vam se obraćati na odgovarajući način.

Poštovanje

Partner koji vas poštuje će poštovati vaše granice, stavove i vrednosti, bez obzira na to jesu li isti kao njegovi. Takođe će pokazivati poštovanje prema vašoj porodici, prijateljima i drugim ljudima koji su vam važni.

Poverenje

Partner koji se trudi da izgradi poverenje će biti iskren, verodostojan i dosledan u svojim rečima i postupcima. Takođe će poštovati vaše poverenje u njega i učiniti sve što je u njegovoj moći da ga održi.

Foto: pexels.com

Poverenje se gradi i održava 

Empatija

Partner koji želi da se poveže s vama će pokušati da se stavi u vašu kožu i razume vaša osećanja. To znači da će vas slušati bez osuđivanja i pokazati saosećanje kad god ste uznemireni ili zabrinuti.

Ako pritom zasmejavate jedno drugo, njegovi/njeni prijatelji su i vaši prijatelji, možete da se zabavite zajedno ne radeći apsolutno ništa i zbog njega/nje želite da budete bolja osoba, to su dobri znaci da je vaša veza zdrava, srećna i potencijalno dugovečna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija