• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.06.2023

20:00

KLJUČNI MOTIV ZBOG KOJEG DEVOJKE RASKIDAJU Prilično je banalan i rešiv

Shutterstock

Ljubav

KLJUČNI MOTIV ZBOG KOJEG DEVOJKE RASKIDAJU Prilično je banalan i rešiv

Podeli vest

Naš savet je da se potrudite da vam svaki dan bude drugačiji. To je dobitna formula koja će sprečiti dosadu u vezi...

Ako ste primetili da vaša devojka nije ona stara i da se vatra između vas gasi, onda je vrlo moguće da je vaša veza postala dosadna. Mi vam dajemo savet kako da to sprečite.

Sve veze u početku deluju divno i bajkovito i uvek nam se čini da smo napokon našli devojku naših snova. Međutim, često se dešava i da taj žar prestane i  da se veza isto tako lako i završi. Istraživanja su pokazala da su devojke te koje u većini slučajeva raskidaju sa svojim partnerima.

Muškarci su potvrdili tu informaciju i rekli da se pre raskida njihove devojke ponašaju čudno i udaljeno, da bi kasnije samo rekle da žele da izađu iz veze. Međutim, zašto se to dešava?

Foto: Shutterstock

Ne dozvolite da se dosada uvuče u vašu vezu

Odgovor je jednostavniji nego što mislite. Reč je o DOSADI. Žene su otkrile da je dosada glavni razlog zbog kojeg one raskidaju sa svojim momcima. One kažu da sve kreće od dosade i da je ona uzrok zbog koje se emocije smanjuju i zbog koje ljubav nestaje, piše Muški magazin

Kako sprečiti dosadu?

Dakle, sada je pravo pitanje – kako to sprečiti? Naš savet je da se potrudite da vam svaki dan bude drugačiji. To je dobitna formula koja će sprečiti dosadu u vezi. Ako svaki dan radite iste stvari,gledate iste filmove, posećujete iste kafiće i izlazite sa istim društvom, posle nekog vremena to će postati monoton proces i vaša devojka će želeti promenu.

Međutim, ako joj pružite zanimljiva i različita iskustva, onda će njoj svaki dan biti drugačiji i ona će jedva čekati da ponovo izađe sa vama u provod. Ako ovo budete radili, sigurni smo da ćete uspeti da izgradite dugogodišnju vezu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17