• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

05.07.2023

16:11

Dočekale su je spakovane stvari pred vratima! Nije klinka, a ovo je radila - 2 puta je upozorio, pa raskinuo

Pexels

Ljubav

Dočekale su je spakovane stvari pred vratima! Nije klinka, a ovo je radila - 2 puta je upozorio, pa raskinuo

Podeli vest

Dečko je otkrio da je njegova devojka delila njihove prepiske sa drugaricama, pa je nakon druge opomene odlučio da raskine sa njom.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, dečko je podelio razlog raskida sa devojkom, zbog čega je zapravo dobio potpuno podršku od čitaoca:

- Ulovio sam devojku kako skrinšotuje naše poruke i deli s drugaricama u grupi (sve tako dele) i zamolio da prestane da to radi. Ona je rekla pa šta ti smeta, a ja da je to privatno između nas. Ulovio je drugi put, ovaj put joj rekao da prekine s time, a ona je onda odgovorila da sve njene drugarice to rade. Ulovio je i treći put, ali ovaj put joj nisam ništa rekao. Kad se vratila s posla, dočekale su je njene stvari ispred vrata, lepo upakovane. Nije devojčica već žena od 31. Kad me uopšte ne poštuje, nema smisla s takvom osobom da delim život - napisao je ovaj dečko, a onda dobio i nekoliko komentara:

Foto: Pexels

dopisivanje

- Iako je narušavanje privatnosti, mogu shvatiti da to rade klinke, podeli neku lepu poruku jer je srećna ili kad se tek dopisuje s nekim dečkom, pa pita za savet tipa "vidi šta mi piše", znači li da mu se sviđam? Ali da odrasle žene dele skrinšotove redovno u grupi i još zamoliš da prestane, pa šta je to, čemu? Još komentar da sve drugarice to rade... Dobro si i uradio.

- Svaka čast, tako i treba.

- Ja mogu da razumem da ste vi u svađi ili da ne zna kako da reši situaciju neku, pa joj treba pomoć, ali ovo je detinjasto.

- Ja imam 29 godina i moje poruke s mužem su više manje: kad ćeš ti kući, evo ja krećem, šta sve treba kupiti u prodavnici. Volim te najviše i tako to. Ne znam šta bi to ikom bilo zanimljivo da čita.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17