• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.07.2023

17:00

Večite dileme slomljenog srca: 3 načina da prebolite bivšeg

Shutterstock

Ljubav

Večite dileme slomljenog srca: 3 načina da prebolite bivšeg

Podeli vest

Postoji nekoliko načina da barem površinski zalečite ranu i krenete dalje. Ako stalno održavate komunikaciju, to će biti malo teže.

Slomljeno srce zahteva vreme za zaceljenje, a proces oporavka može da bude dugotrajan i zahtevan. Međutim, postoje tri ključna koraka koji mogu da vam pomognu da zalečite rane i krenete dalje. Ovo su naši predlozi za brzinski oporavak od raskida.

Prekinite komunikaciju 

Možda ste bili super prijatelji, ali sada to niste i ne možete glumiti da jeste. Ako želite da što pre zaboravite na bivšeg, najpametniji način je da stvarno zaboravite da postoji. Ukoliko stalno održavate komunikaciju, to će ipak biti malo teže.

Uklonite podsetnike

Možete ga zaboraviti samo ukoliko prekinete komunikaciju, ali ni to ti neće pomoći ako ste još uvek okruženi stvarima koje vas podsećaju na njega. Društvene mreže i fizički dokazi vaše veze koje imate na radnom stolu trenutno su vaš najveći neprijatelji, pa ih uklonite barem na neko vreme.

Foto: Shutterstock

Sve što vas podseća na bivšeg nije dobro za vas

Pronađite nekog novog 

To ne mora da bude ljubav vašeg života, ali ako pronađete nekoga ko će vam biti zanimljiv i zbog koga ćete barem nakratko osetiti leptiriće u stomaku, držite ga se i bivši će vam ubrzo ostati samo u maglovitom sećanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija