• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2023

09:12

Leo ponovo na istoj lokaciji, ali sa novom ribom! Najpopularniji neženja na jahti priveo novu devojku (VIDEO)

EPA

Ljubav

Leo ponovo na istoj lokaciji, ali sa novom ribom! Najpopularniji neženja na jahti priveo novu devojku (VIDEO)

Podeli vest

Najpopularniji neženja Holivuda, Leonardo Dikaprio (48) obožava da letuje na Sardiniji, pa se i ove godine odmara na istom mestu ali sa novom devojkom Nilam Gil koja ima 28 godina.

 

 

Glumac je poznat po tome što ostavlja svaku devojku kada napuni 25 godina, ali je ovaj put rešio da pomeri granicu kada su godine u pitanju jer Nilam ima 28.

Leo je privatnim avionom sleteo na ostrvo, a 24 sata kasnije mu se pridružila i nova devojka.

Nagađa se već mesecima da su Nilam i Leonardo u vezi jer su nekoliko puta viđeni zajedno. Leonardov dolazak na Sardiniju, a potom pridruživanje Nilam, je dodatno rasplamsalo glasine.

U junu mesecu ove godine "Page Six" je pisao da je glumac u vezi sa 22-godišnjom manekenkom Megan Roš koja je snimljena zajedno sa njim u Evropi.

 

 

Neko vreme se pričalo da je Leonardo Dikaprio u vezi s Điđi Hadid zbog toga što su viđeni nekoliko puta na istim zabavama.

 - Bela misli da je Điđi previše dobra za Dikaprija, te da je on hirovit i da ne zna šta hoće. Boji se da će mu ona biti jedna prolazna veza da bi sprao sa sebe epitet da voli samo devojke mlađe od 25 godina -  prenosi "Pejdž siks" reči neimenovane prijateljice sestara Hadid.

U međuvremenu, Dikaprija su povezivali s manekenkama Viktorijom Lamas, Eden Polani i bivšom partnerkom Bredlija Kupera, Irinom Šajk. Ranije je bio u vezi s glumicom Kamilom Moron (25) četiri godine, ali su prekinuli u avgustu 2022. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija