• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2024

14:12

"Dikaprio je uvrnut, sve vreme tokom seksa radio je..." Plejboj manekenka otkrila bizarne glumčeve seksualne navike (FOTO)

EPA

Ljubav

"Dikaprio je uvrnut, sve vreme tokom seksa radio je..." Plejboj manekenka otkrila bizarne glumčeve seksualne navike (FOTO)

Podeli vest

Plejboj model Hieke Konings (22) otkrila je vrlo interesantne seksualne navike holivudskog zavodnika Leonarda Dikaprija.

Holandska manekenka rešila je da obelodani sve o Dikapriju i njegovim čudnim navikama u krevetu, pa je tako otkrila i da je poznati glumac "previše uvrnut".

Njih dvoje su se upoznali u jednom klubu u Los Anđelesu kada joj je Dikaprijev menadžer prišao i rekao da glumac želi da se upozna s njom. 

 

 

Manekenka je tada Dikapriju jasno stavila do znanje da ona zna da on izlazi samo s lepoticama koje su mlađe od 25 godina, na šta joj je on samo odgovorio: "Kriv sam!"

Foto: Reuters

 

Nakon toga su se poljubili, ali kako Konings tvrdi "to nije bilo ni blizu najboljeg poljupca u životu", a onda je usledio poziv da zajedno odu kući kod njega što je ona kako kaže odbila.

- Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan - ispričala je manekenka i dodala da je nakon njenog odbijanja prišao nekoj drugoj devojci.

- Posle toga je prišao nekoj drugoj devojci i otišao s njom kući. Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle su da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je sve vreme držao slušalice u ušima ‘kako je ne bi morao da sluša‘, a drugoj je stavio jastuk na glavu -otkrila je Hieke.

- Definitivno je previše star i previše uvrnut - zaključila je Plejbojeva manekenka za Daily mail.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija