• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

30.07.2023

12:16

Boli me uvo sad da stavljam kondom! Žena se požalila da je muž pritiska za dete, pa dobila ove savete

Shutterstock

Ljubav

Boli me uvo sad da stavljam kondom! Žena se požalila da je muž pritiska za dete, pa dobila ove savete

Podeli vest

Iako ona još uvek nije spremna, suprug insistira da imaju nezaštićene odnose, kako bi što pre postali roditelji.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila situaciju koju ima sa svojim suprugom, a tiče se planiranja dece:

- Muž je sam odlučio kako smo sad u braku pa nećemo više koristiti kondome. Meni je to strašno, sam tako odlučivati. On želi dete, ok želim ih i ja u skorijoj budućnosti, ali bi on što pre jer imamo 28 i 30 god. i stalno to ponavlja kao da imamo 50. Ne znam kako da ga ubedim da još malo pričekamo, koji mesec, a ne da me pritiska za dete, nije mi u redu da pravim decu pod pritiskom i bez svoje volje. I kako da ga ubedim da opet koristimo kondome? Kaže "Boli me uvo sad da stavljam kondom" - požalila se ova žena i dobila nekoliko komentara:

- Takvi su oni, u vezi sve super, ali kada se udaš misle da sad nemaš gde i da si vezana i tada pokažu svoje pravo lice.

- Ja onda ne bih ni imala seks sa njim, rekla bih mu, boli me uvo neću da imam seks bez kondoma.

Foto: Freepik

svađa

- Pričajte vi šta hoćete... Žene masovno već ne mogu imati decu, već posle 35. Verovatno zbog svega što nam ubacuju u hranu, depopulacija. Tako da, ako finansijski možete izdržati, pravite decu mladi. Vi žene mislite da su to gluposti, ali to je priroda, jbg. Muškarci mogu imati decu i u 70-oj, žene ni upola.

- Hahaha čekaj, zar vi niste pričali o tome pre braka? On želi odmah dete, ti ne, ali valjda ste razgovarali o tome da li želite dete sada ili nakon par godina?

- Ili ćeš sesti i popričati s njim. Ako se ništa ne promeni, razmisli o razvodu ili počni da koristiš pilule ili ugradi spiralu. Mada mislim da je vreme da menjaš muža, jer to stvarno nije ok prema tvom telu.

- Sve je stvar dogovora pa tako i brak. Čim moraš nešto pod prisilom, to onda nije to. Brak je zajednica dvoje ljudi, a ne njegovo fantaziranje kako on zamišlja. A intelekt mu je bože sačuvaj.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija