• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.10.2023

23:20

Da li mu se sviđate? To otkrivaju njegove obrve, usne, maniri...

Shutterstock

Ljubav

Da li mu se sviđate? To otkrivaju njegove obrve, usne, maniri...

Podeli vest

Postoji veliki broj neverbalnih znakova koji jasno pokazuju da se neki muškarac zagrejao za vas, a vaše je samo da naučite da ih prepoznate.

Mnogim muškarcima treba izvesno vreme dok se ne opuste u ženskom društvu i jasno i glasno priznaju ženi da im se dopada. A do tog trenutka morate sami da ga provaljujete i čitate njegovo ponašanje. Međutim, to vam i neće teško pasti ako se naoružate određenim znanjem. Sve što treba jeste da budete svesni sledećih znakova jer će vam oni jasno dati do znanja da se zagrejao za vas.

Znak obrvama

Kada prvi put ugledate nekoga ko vas privlači, nesvesno ćete podignuti obrvu. Ta reakcija događa se i ženama i muškarcima. Podizanjem obrve oči se šire i više se svetlosti reflektuje u njima. Tako postaju sjajnije, toplije i daju do znanja da smo otvoreni prema osobi u koju gledamo. Ako primetite taj znak na muškarcu s kojim ste se susreli, moguće je da ćete pre njega znati da ste mu dragi.

Usne

Osim što vas njegove usne privlače jer su po vašem ukusu, lako vam mogu odati imate li šanse kod njega. Ako mu se sviđate, usne će mu se razdvojiti čim vam se pogledi susretnu.

Foto: Shuterstock

Usne će mu se razdvojiti čim vam se pogledi susretnu

Lice

Celo lice otkriva da nam se neko sviđa. Tada se, uz razdvojene usne i podignute obrve, šire nozdrve, pa lice dobija topao, otvoren i prijateljski izraz.

Privlačenje pažnje

Ovaj znak može da se manifestuje na više načina. Dok neki muškarci postaju povučeniji u nadi da ćete ih sami primetiti zbog pozitivnih vibracija koje šalju, drugi su u stanju da postanu poput male dece ili glasnog klovna koji na sve moguće načine usmerava pažnju na sebe.

Odeća

Kao što žene nesvesno oblizuju usne gledajući u nekoga ko im se sviđa, muškarci će popraviti kravatu, jaknu ili kragnu majice. Ako vidite da namešta odeću na sebi i gleda u vas, to je zato jer želi da ostavi dobar utisak. Osim odeće, iz istih razloga prolaziće rukom kroz kosu ili će popravljati frizuru ili će je jednostavno razbarušiti.

Foto: Freepik.com

Zainteresovanost se čita i sa lica

Izraz lica

Kad se upoznate i započnete razgovor, gledaće pravo u vas i imaće zainteresovan, pomalo ispitivački izraz lica s podignutim obrvama. Tako vam daje do znanja da ga zanima sve o vama.

Držanje tela

Da bi vam dokazao da je vredan pokušaja, držaće se uspravno. I ne samo da će se pravilno držati, već će pokazivati raskoš svih svojih mišića u nadi da ćete primetiti koliko je muževan i jak.

Ocenjivanje

Ukoliko vam se učini da kruži očima po vašem telu i da vas procenjuje, verovatno je tako. Ali to takođe može da bude znak da mu se dopadate. Gledanjem vam daje do znanja da ste mu privlačni. I ne brinite, već vas je procenio čim ste ušli u prostoriju, a sada samo želi da vam da do znanja da je tu, ako vi to želite.

Foto: Freepik.com

Gde su ruke, tamo želi da ga dodirujete

Ruke na kukovima

Dok žene gestikuliraju rukama i opet nesvesno pokazuju na delove tela za koje bi htele da ih muškarac dodiruje, muške ruke na bokovima mogu da odaju isto. Ako u razgovoru drži ruke na bokovima, a prsti su mu usmereni prema dole, odnosno prema genitalijama, zapravo vam pokazuje gde želi da ga dirate.

Dodiruje lice

Ako ste se upustili u konverzaciju i razgovarate već neko vreme, njegovo dodirivanje lica, dok vas gleda i sluša, znak je da se zagrejao. Koža postaje osetljivija kad se uzbudimo pa imamo potrebu da dotaknemo, na primer, svoje usne u nadi da će druga strana to primetiti i poljubiti nas.

Foto: Freepik.com

(Ne)svesno primicanje

Igra se čašom

U ruci drži čašu s pićem, vrti je, pomiče - ukratko igra se dok razgovara s vama. To je znak male nervoze, ali i znak da želi nešto više.

Primiče vam se

Sedite za stolom, a on nesvesno seda na ivicu da bi vam bio bliže. Ako stavi nogu preko noge, vrh će verovatno biti uperen prema vama.

Nežan je i pažljiv

Džentlmenski odnos muškarca prema ženi takođe je jasan znak privlačnosti. Tako će vam, na primer, sam ponuditi svoju jaknu ako primeti da vam je hladno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija