• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.10.2023

12:35

Ona je ta! Prepoznajte kada su muškarci spremni za brak - ovih 8 znakova ih odaje

Shuterstock

Ljubav

Ona je ta! Prepoznajte kada su muškarci spremni za brak - ovih 8 znakova ih odaje

Podeli vest

Muškarac koji svoj život doživljava kao haotičan i želi da uvede red u njega, izgubio je interesovanje za česte izlaske i piće sa ekipom, pokazuje da je spreman da se "smiri".

Američko istraživanje otkrilo je da više od polovine muškaraca od 21 do 34 godine želi da se oženi i ima decu što je pre moguće. Kolumnista AskMen.com Endi Ajzenkopf smatra da brak pruža mnoge prednosti za muškarca, kao što su redovan seks, ispunjenje slobodnog vremena sa partnerkom i mogućnost zasnivanja porodice. On navodi 8 znakova koji govore da li je vaš muškarac spreman za sledeći korak u vezi.

1. Želja da se "smiri"

 

Čovek koji svoj život doživljava kao haotičan i želi da u njega uvede red, izgubio je interesovanje za česte izlaske i piće sa ekipom, pokazuje da je spreman da se "smiri". Zbog toga će svojoj devojci sve više nagoveštavati da razmišlja o budućnosti veze, da li je to kroz pominjanje kuda biste mogli da otputujete za dve godine, da li su mu bolja mala ili velika venčanja, koja su najlepša imena za decu.

Foto: Shutterstock

 

 

2. Zajednički život je privlačan

 

Muškarac koji je umoran od zabavljanja nekoliko puta nedeljno, i to ne samo zbog nepotrebnog trošenja gasa, već zbog želje da svakodnevno provodi vreme sa partnerkom, spreman je da ljubav "zagospodari" njegovim životom. Osim toga, ako ideja da nemate partnera i ponovo budete sami postane zastrašujuća, to znači duboku povezanost i sigurnost da je ona "ta".

3. I njene mane su podnošljive

 

Za razliku od ranijih veza, njemu ne smeta što njegova partnerka može satima šetati po radnjama, što ne vadi kosu iz odvoda posle tuširanja, niti što ga ismejava pred prijateljima. Odnosno na njoj nema ničega što ga potpuno "odbacuje". Neće mu smetati ako ga partnerka ismeje zbog kolekcije dresova njegovih omiljenih fudbalera, ili zbog helikoptera na daljinsko upravljanje kojim se još igra, ali će i sam uživati u njenom smehu. Sve su to znaci da on dovoljno ceni njen karakter da želi da je zauvek ima pored sebe, kaže kolumnista Endi.

Foto: Shutterstock

 

 

4. Njena porodica je takođe njegova

 

Upoznali su porodice, zajedno slavili rođendane, krštenja i druga okupljanja, a porodica partnerke prihvatila je činjenicu da je on bitan faktor u njenom životu. Osim toga, njen tata, uprkos malim provokacijama koje "servira" kandidatu za zeta, postaje sve naklonjeniji do te mere da želi da provede vreme sa njim i popije pokoje pivo, pokazujući da on odnos smatra dubljim od prolaznog odnosa.

5. On zna koji prsten želi...

 

Iz njene priče ili sitnih znakova shvatio je da ona nikako ne želi žuto zlato, već belo zlato, ili da više voli jednostavne od glomaznih prstenova, a i sam je nekoliko puta "pogledao" cene prolazeći pored radnje. Čovek na tom nivou više ne doživljava sam odlazak u kupovinu kao dužnost, već kao gest dokazivanja ljubavi.

Foto: Freepik.com

 

 

6. Svadbeni događaji zvuče veoma atraktivno

 

Čovek koji je spreman za brak već je razradio ideju kako bi trebalo da izgleda njegovo momačko veče i gde bi otišao na medeni mesec. Ako mu se izbor benda i pronalaženje mesta za venčanje čini zanimljivim, a ne zamornim poslom, to je znak da se već zamišlja u svečanom odelu mladoženje.

7. Spremni na finansijsku žrtvu

 

Onaj ko je odustao od svakodnevnih izleta na kafu, "bacanja" novca na kladionice i PlayStation igrice kako bi spavao sa voljenom u većem krevetu ili imao bolju veš mašinu, dovoljno je zreo da shvati da bračni život podrazumeva značajna odricanja u samim željama.

8. Zamišlja je kao majku svoje dece

 

Od svih pomenutih tačaka, ova je najznačajnija. Muškarac koji svoju devojku zamišlja kao majku njihove dece pokazuje da u osnovi veze nisu strast ili prolazna zaljubljenost, već poštovanje i ljubav prema karakteru partnera, kao i poverenje da će ona biti odlična majka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija