• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.12.2023

23:20

Poza koja najviše raspaljuje maštu i muškaraca i žena, ali se stide i da je pomenu (FOTO)

Shutterstock

Ljubav

Poza koja najviše raspaljuje maštu i muškaraca i žena, ali se stide i da je pomenu (FOTO)

Podeli vest

Retko kada se žene i muškarci u nečemu dogovore, ali zanimljivo je da su to uspeli sada, kada su morali da odgovore o kojoj seks pozi najviše maštaju.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 pripadnika oba pola, različite seksualne orijentacije, pokazalo je da najviše ljudi mašta o pozi na stolu – u kojoj jedan partner sedi na ivici stola a drugi penetrira stojeći.

Takođe, ovo je poza koju većina ispitanika nije isprobala u praksi zbog raznih razloga, jedni tvrde da ih je sramota da je uopšte pomenu, drugi navode da nemaju uslove za nju (ne žive sami u kući ili stanu i slično).

Foto: Shutterstock

 

Takođe, nisu svi spremni za otvoren razgovor o seksu, naročito na početku veze, a u obzir treba uzeti i činjenicu da su u 75 odsto slučajeva muškarci ti koji iniciraju priču o novim pozama, piše 24 sata.

Nikad ne bledi

Zanimljivo je da se na drugom mestu nalazi poza "69", što samo pokazuje da još od vremena seksualne revolucije tokom sedamdesetih godina prošlog veka, ona ne gubi na svojoj privlačnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija