• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

23.12.2023

20:00

Toliko je suludo da možda i radi! Ako hoćete da otkrijete da li vas žena vara, pogledajte joj bradavice - evo i zašto

Shutterstock

Ljubav

Toliko je suludo da možda i radi! Ako hoćete da otkrijete da li vas žena vara, pogledajte joj bradavice - evo i zašto

Podeli vest

U jednom podkastu otkriveno je da položaj bradavica kod žena, ali i testisa kod muškaraca može pokazati da li je taj partner preljubnik.

Povremeno se svi brinemo da li naši partneri varaju. To je nešto što svakome može pasti na pamet i dovodi do svih vrsta sumnji. Međutim otkriveno je da postoji jednostavan način da saznate da li vaša partnerka ima još nekoga sa strane i sve što treba da uradite je da pogledate njene bradavice.

U podkastu o seksu i odnosima "Outlandish" razgovarali su sa vidovnjakom o tome šta možete otkriti o osobi gledajući različite delove njenog tela. Voditeljke Liza Neš i Melani Kameron razgovarale su o sposobnosti Lare Vels da "čita grudi", a otkriveno je i da položaj ženskih bradavica može da oda ako varaju svoje partnere.

Kažu da su oči prozor u dušu, otkrivajući unutrašnje emocije i osećanja jednostavnim pogledom. Pa, ispostavilo se da nisu samo oči ono što odaje nečije namere.

Sada je otkriveno da ženske grudi kriju više tajni od bilo kog drugog dela tela, a pravac u kome su bradavice okrenute, mogao bi da bude znak da vaša partnerka vara. 

Foto: Shutterstock

devojka

- Imala sam fotografije od momaka, koji su slali slike njihovih partnerki kada sumnjaju da ih varaju. Obično su kod žena bradavice okrenute u različitim pravcima, jedna prema drugoj. Bradavice su u liniji sa očima, a to znači da oči ne funkcionišu povezano - kaže Lara.

Prema Larinim rečima, ovo je pokazatelj da "dva dela mozga rade nezavisno i ne rade jedan sa drugim". Šokirana otkrićem, Liza je pitala "čitaoca grudi" da li je moguće reći da li muškarac vara na sličan način, a odgovor je bio prilično iznenađujući.

Lara je odgovorila:

- Obično su testisi sve bliži i manji. Ona ih je opisala kao "napete i spremnije da brzo pucaju".

Prema njenim rečima, muškarčevi testisi se "približavaju telu, pa se trajno osećaju kao da stalno žele da imaju seks".

Dakle, ako sumnjate da vaš partner švrlja okolo, možda biste želeli da bolje pogledate njihova intimnija područja, prenosi DailyStar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija