• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2024

13:40

Ko je bogata markiza za koju tvrde da je Vilijamova ljubavnica? Zbog jedne stvari kraljevski dvor živi u strahu (FOTO)

profimedia

Ljubav

Ko je bogata markiza za koju tvrde da je Vilijamova ljubavnica? Zbog jedne stvari kraljevski dvor živi u strahu (FOTO)

Podeli vest

Markiza od Čolmondelija, nekadašnja manekenka Sara Rouz, u centru je pažnje svetske javnosti. Ponovo svi govore o njoj kao Vilijamovoj ljubavnici i krive je za 'nestanak' Kejt Midlton.

Sada se svi pitaju ko je Ledi Rouz, navodna ljubavnica princa Vilijama.

Sara Rouz Čolmondeli (39) bivša je manekenka i nekada je radila u PR timu konzervativnog poslanika Majkla Gouva kao istraživač, ali sada svoje 'poslovno vreme' koristi za vođenje imanja svog muža, Dejvida Roksevidža, 7. markiza od Čolmondelija.

Udata  i ima troje dece

Sara je rođena 1984. godine i udata je za markiza od Čolmondeleja sa kojim ima troje dece - blizance Aleksandra Hjua Džordža Čolmondelija, grofa od Roksejvidža, i lorda Olivera Timotija Džordža Čolmondelija, koji imaju 15 godina, i osmogodišnju ćerku Ajris Marinu Alin Čolmondeli.

Žive u Hoton Holu, veličanstvenom domu od 106 soba, koji se nalazi na listi I kategorije u Norfolku.

Sara je pre udaje radila kao model. 

Foto: profimedia

 

 

Ovo nije prvi put da se sumnja u tajnu vezu Vilijama i Sare. Još 2019. godine prvi put su krenule glasine o Vilijamovoj navodnoj vezi sa Sarom.

Vilijam otac njenog deteta?

Pojavile su se i tvrdnje da se Dejvid Čolomdeli razvodi od Rouz jer on zapravo nije otac njihovog deteta već – Vilijam.

Ni ova vest nije potvrđena, ali pojedini izvori tvrde da je to moguće jer su Rouz i Vilijam navodno počeli da se viđaju još 2014. godine, a ona je zatrudnela sredinom 2015. godine.

Portal "Marca" preneo je pred krunisanje kralja Čarlsa kako je on želeo da Ledi Rouz bude prisutna, dok je Kejt dala uslov da ne želi da ima nikakvu komunikaciju sa njom ako bude tu. I upravo taj ultimatum je mnoge motivisao da razmišljaju o prevari princa.

Prve sumnje o simpatijama Vilijama i Sare objavio je britanski "The Sun". Sara i Kejt su na početku bile dobre prijateljice, ali to više nije slučaj, pisao je "Newidea.com.au".

Ipak, u aprilu prošle godine kraljevski ekspert Endru Morton kazao je za "New Idea" da je ova toksična priča čista izmišljotina i da su Vilijam i Kejt odlučili da ova nagađanja potpuno ignorišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija