• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

14.10.2023

12:00

Liči na mačku, ponaša se kao pas i obožava da se mazi! Puma Mesi živi kao pravi kućni ljubimac (FOTO/VIDEO)

Instagram/ l_am_puma

Ljubimci

Liči na mačku, ponaša se kao pas i obožava da se mazi! Puma Mesi živi kao pravi kućni ljubimac (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Ruski par je otkupio pumu od zoološkog vrta i dao joj sasvim novi život.

I dok se ljudi, kada su kućni ljubimci u pitanju, uglavnom odlučuju za pse, papagaje ili mačke, jedan Rus ima drugačije stavove. Zašto bi imao samo "standardne" ljubimce, kada može da usvoji pravu, pravcatu pumu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I_am_puma (@l_am_puma)

 

Puma Mesi je sa samo 3 meseca dospeo u zoološki vrt otvorenog tipa, ali je bio slabog zdravlja, pa je Aleksandar Dimitrijev, zajedno sa svojom suprugom Marijom, odlučio da je dovede kod njih kući. 

- Otišli smo u zoološki vrt i započeli pregovore o kupovini Mesija. Iznenadili smo se kada je uprava pristala - rekla je Marija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I_am_puma (@l_am_puma)

 

Mesi je sada zdrav, ali je dosta manji od regularne pume. Obožava da se igra, mazi i češka, ali su njegovi vlasnici ipak odlučili da ga odvedu na dresuru, kao za pse, pa sada zna i nekoliko osnovnih komandi. 

Aleksandar ističe da je Mesiju potrebno dosta fizičke aktivnosti i redovna šetnja, po čemu se zapravo i ne razlikuje mnogo od nekog psa. 

Evo kako izgleda:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I_am_puma (@l_am_puma)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija