• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.02.2024

08:10

Stomak joj je odjednom porastao! Kada su mačku odveli na ultrazvuk skamenili su se od šoka - unutra je bio haos (VIDEO)

tiktok/vetproducts

Ljubimci

Stomak joj je odjednom porastao! Kada su mačku odveli na ultrazvuk skamenili su se od šoka - unutra je bio haos (VIDEO)

Podeli vest

Volonteri jednog skloništa za životinje doveli su na pregled mačku lutalicu za koju su verovali da je skotna.

Oni su primetili da je macin trbuh veći nego inače, zbog čega su posumnjali da će uskoro dobiti mačiće.

Ali, nakon što su veterinari napravili ultrazvuk, dočekalo ih je iznenađenje. Bili su zatečeni kada su na monitoru ugledali ogromnu količinu hrane u macinom stomaku. 

Previše se najela, pa joj je stomak porastao. 

 

@vetproducts This little girl was a stray and ended up with a rescue. Her belly has been looking larger so she was brought in for a pregnancy check. She just been eating tons of food 😅 #ecc #cat #vetmed ♬ original sound - ECC rules

 

Snimak simpaitične mace izelice izmamio je mnogima osmeh na lice, pa su ubrzo usledili brojni komentari.  

"Nije navikla na toliko hrane", "Ona i ja smo iste", "Oseća se prozvano", "Koja slatkica", "Za moju su isto mislili da je trudna, ali je samo jela dobru hranu po prvi put" bili su neki od komentara na snimak na Tiktoku koji ima više od četiri miliona pregleda. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija