• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2024

21:00

Ovaj osmeh čeka samo na vas! Pleslatka Marsi traži topli dom (FOTO)

Privatna arhiva

Ljubimci

Ovaj osmeh čeka samo na vas! Pleslatka Marsi traži topli dom (FOTO)

Podeli vest

Kuca Marsi ima oko 10 meseci. Vakcinisana i očišćena od spoljnih i unutrašnjih parazita. Lepo se slaže sa ostalim kucama, zdrava je, vesela i pametna.

Zdravo drugari!

Moja priča je nalik na toliko sličnih priča. Nađena sam kako lutam sama i tužna. Mnogo sam se plašila mraka pa sam lajala i onda me je neki dobar čovek primio da spavam kod njega. On je radio po ceo dan i morao je da me ostavlja na ulici, a ja sam ga čekala da opet dođe da mi bude toplo i da zajedno večeramo. Tako su prolazili dani. Malo sam se oslobodila i počela od dosade da lutam po kraju. Nekoliko puta samo što me nije udario auto. Ali uvek se neko našao da mi pomogne, da me skloni.

Foto: Privatna arhiva

Grickam samo ono što mi daju

Onda su došle neke brižne žene i stavile me u kola, odvezle u jednu dobru porodicu gde su me okupali, očetkali i obradovali mi se. Pružaju mi baš dosta ljubavi i pažnje. Ima nas puno u stanu. Tu je i Ivi moja drugarica kuca. Lepo smo se uklopile, ali neću moći dugo da ostanem ko njih.

A naučila sam baš lepo da se ponašam. Nijednom se nisam upiškila. Nisam ni zucnula kada sam dobila vakcinu. Lepo me hrane, igramo se, tepaju mi. Mnogo je smeha u ovoj dobroj porodici. Stalno mašem repom i pokazujem koliko su me usrećili. Kod njih sam samo privremeno sklonjena da mi se nešto ružno ne desi na ulici.

Foto: Privatna arhiva

Imam svoj krevet, ali ne zadugo

Ja sam tu i čekam da dođeš baš ti po mene.

Da se nađemo i prepoznamo. Da ti budem najbolji prijatelj, veran i odan.

Ako želiš da ti svaki dan trčim u zagrljaj…. Dođi!  

Foto: Privatna arhiva

Čekam te da idemo zajedno u šetnju

Kuca Marsi ima oko 10 meseci. Vakcinisana i očišćena od spoljnih i unutrašnjih parazita. Lepo se slaže sa ostalim kucama. Zdrava je, vesela i pametna. Sve brzo nauči.

Javite se Saški na 064/931 88 77 ili Sandri  na 063/388 807

Foto: Privatna arhiva

Javi se!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15