• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2024

17:00

Zečica je ušla u rupu, a onda se desilo nešto neverovatno! Scena kakvu nikad niste videli u životu (VIDEO)

printscreen TikTok/Charming Critter Haven

Ljubimci

Zečica je ušla u rupu, a onda se desilo nešto neverovatno! Scena kakvu nikad niste videli u životu (VIDEO)

Podeli vest

Snimak je na mreži sakupio više od devet miliona pregleda.

Iako su psi i mačke najčešći izbor za kućne ljubimce, deca često imaju želju da dobiju zečića s kojim bi delili svoj životni prostor. Roditelji su posle na slatkim mukama, jer nežnost i ljupkost kojom zečevi zrače ih čini posebno privlačnim za mališane.

Jedan takav emotivan trenutak snimljen je i podeljen na TikToku, gde je pregledan više od devet miliona puta. U njemu se vidi preslatka scena zečice koja, uprkos naporima, nastoji da pronađe trenutak za sebe dok hrani svoje mladunce u jami. Ovaj nežni prizor izazvao je talas emocija, ali i dilemu da li je zečica dobro.  

 

 

"Ovo je toliko surovo. Zečice ovako ne doje. Neko ju je položio na taj način i ona je paralizovana. Okrutnost prema životinjama!", "Zečica se onesvestila", "Nikada nisam video ovako relaksiranog zeca", "Jeste li sigurni da je ona dobro?", "Nikada nisam videla zečicu kako doji svoje mladunce", "Jadna mama je toliko umorna...", "Mama i mladunci su preslatki", bili su neki od komentara.

Mada su neki pomislili da su zečica i njeni mladunci deo neke posebne vrste, drugi su sugerisali da su to možda samo ljubimci ili zečevi koji se uzgajaju. Takvi trenuci se često dele na TikToku, pružajući ljudima priliku da vide životinje i da saznaju nešto više o njihovom ponašanju na jedinstven način.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija