• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.04.2024

08:10

Snimak razvalio mreže! Devojčica usvojila mačku ne sluteći koga dovodi u dom - ostaćete bez teksta (VIDEO)

tiktok/printscreen/brufava

Ljubimci

Snimak razvalio mreže! Devojčica usvojila mačku ne sluteći koga dovodi u dom - ostaćete bez teksta (VIDEO)

Podeli vest

Ljubitelji mačaka znaju koliko su ove životinje ljupke i koliko mogu da se vežu za vlasnike, pogotovo ako su ih usvojili dok su bile veoma male i ako su živele nezbrinute na ulici.

To dokazuje i primer jedne devojčice koju je majka u više navrata usnimila sa macom koju je usvojila. U TikTok snimku koji je sakupio 17 miliona sviđanja, devojčica i mačka uživaju u najlepšim trenucima koje dele zajedno.

Počevši od doručka koji jedu zajedno za stolom, preko snimka na kom se vidi kako spavaju zajedno, do scena u kojima se mačka primiče svojoj drugarici i pazi na nju, svaki kadar je dokaz koliko mačka ne samo da voli devojčicu, nego je veoma često i oponaša. Majka ove devojčice koja objavljuje snimke na TikToku pod nalogom Bruna i Natali pokazala je da njena ćerka deli svaki svoj obrok sa svojom drugaricom mačkom i da uživaju u zajedničkom društvu, a da je mačka potpuno usvojila njeno ponašanje.

 

@brufava

the cat distribution system theory is true and I can confirm it! ♬ what was I made for? - Instrumental - Wheeler

 

U jednom od videa koji su sklopljeni u jedan, vidi se kako njih dve uživaju u dnevnoj sobi dok devojčica macu vozi po kući poput bebe. Sa druge strane, vidi se mačka kako uživa u novom domu i zahvalnost iskazuje pažljivošću i brigom prema devojčici u svakom trenutku koji provode zajedno.

Tiktokere su ove divne scene druženja devojčice sa macom potpuno osvojile, a mnogi su komentarisali kako je veza među njima neverovatna i posebna.

Foto: tiktok/printscreen/brufava

 

- Mačka jede jaje... Plačem...

- Primetila sam da su mačke toliko fine sa decom...

- Mačka spava iznad njene glave... Misli da je to njena mama!

- Najslađa stvar koju sam danas videla! - bili su neki od komentara.

Neki od korisnika mreže su priznali kako više vole pse od mačaka, ali da ih je ova scena potpuno osvojila. Mnogi su komentarisali kako su devojčica i mačka pažljive jedna prema drugoj, te da je najpre porodica pokazala humanost usvojivši ovu mačku, a onda je životinja pokazala zahvalnost lepim drugarskim odnosom prema devojčici.

Bilo je i komentara da se životinje a posebno mačke vezuju za decu i da stvaraju neraskidivu vezu. Drugi su bili oduševljeni manirima ove mace, rekavši da bi ljudi od nje mogli mnogo toga da nauče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija