• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

20.07.2023

11:06

Optuživali je za fotošop! Dženifer Lopez pokazala kako stvarno izgleda bez šminke (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Optuživali je za fotošop! Dženifer Lopez pokazala kako stvarno izgleda bez šminke (FOTO)

Podeli vest

Nakon što je završila sa treningom, Dženifer Lopez je pozirala za paparace, a njeno umorno lice, bez šminke je bilo u prvom planu.

Opšte je poznato da mnogi ljudi, pa samim tim i javne ličnosti, vole da koriste čari fotošopa, skrivajući neke nepravilnosti kako na telu, tako i na licu. 

Glumicu i pevačicu Dženifer Lopez su mnogo puta optuživali da preteruje sa upotrebom raznih filtera i alatkica koje poboljšavaju slike i snimke, smatrajući da ne treba da skriva svoje pravo lice. 

 

Ipak, koliko god poznati postavljali ono što žele na društvene mreže, pravo stanje stvari uvek izađe na površinu. 

Tako su nedavno paparaci uhvatili Dženifer nakon treninga u sasvim prirodnom izdanju. 

Mokra, podignuta kosa, umorno lice, koje je pokušavala da sakrije naočarima i sportska odeća, pokazivali su da je upravo završila sa dobrim vežbanjem.

Iako je bila bez šminke, Dženifer je pokazala da je u 6. deceniji zaista lepa i negovana. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija