• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

23.07.2023

07:15

Selma Hajek otkrila svoju jutarnju rutinu! Od bake je naučila da ne treba da se umiva, a evo i zašto (VIDEO)

Reuters

Moda i lepota

Selma Hajek otkrila svoju jutarnju rutinu! Od bake je naučila da ne treba da se umiva, a evo i zašto (VIDEO)

Podeli vest

Holivudska lepotica Selma Hajek ističe da jakim umivanjem ujutru, skidate ulja stvorena na koži tokom noći, koja su potrebna da biste izgledali mladoliko.

 

 

Mnoge devojke imaju svoje određene rutine za negu kože, a većina će vam reći da im je umivanje ujutru određenim umivalicama, tonicima i tome slično takoreći neizostavno.

Međutim, kada pitate čuvenu glumicu Selmu Hajek, reći će vam da je što se nje tiče, to jedno veliko "ne". 

Selma primenjuje ono što ju je još njena baka naučila, a to je da se akcenat stavlja na noćnoj nezi.

Odgovarajući jednom prilikom na pitanja svojih obožavatelja, Selma je otkrila:

- Baka me je naučila da nikada ne perem lice ujutru. Ono što se dešava noću jeste da vaša koža proizvodi sva ulja koja su potrebna da bi izgledali mladoliko, regeneriše se. Dakle, očistite vašu kožu veoma dobro uveče, ali nemojte jako čistiti ujutru - ističe Selma. 

Ono što je zapravo htela da kaže jeste da ujutru ne bi trebalo da koristite nikakve umivalice, već će vam samo voda biti dovoljna.

Kakva je vaša rutina, kada je nega lica u pitanju?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija