• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.07.2023

16:00

Limun – vaš tajni sastojak za prirodno posvetljivanje kose ovog leta

pexels.com

Moda i lepota

Limun – vaš tajni sastojak za prirodno posvetljivanje kose ovog leta

Podeli vest

Pored sunca i mora, odnosno morske soli, koji sami po sebi čine kosu svetlijom, limun može da bude odličan saveznik u posvetljivanju kose.

Mnoge žene žele da imaju plavu kosu. Ali proces postizanja plave kose može da bude veoma štetan za vašu kosu. Izbeljivač i farba uništavaju kvalitet kose i ostavljaju je tankom i suvom. Zbog toga je poželjno izbegavati ih što je više moguće.

Ali pošto je leto stiglo, kosa će se sama posvetliti jer sunce čini našu kosu svetlijom. Pored sunca i mora, odnosno morske soli, koji sami po sebi čine kosu svetlijom, limun može da bude odličan saveznik u posvetljivanju kose, piše wall.

Naime, sve što treba da uradite je da isečete limun na pola i utrljate ga u kosu, odnosno na delove kose koje želite da posvetlite. Posle toga, sve što treba da uradite je da legnete na sunce i pustite limun da učini svoju magiju. Nakon toga kosu treba oprati i nahraniti maskom ili balzamom da ne bude suva.

Foto: Shutterstock

Sve što vam treba je kriška limuna

Ne očekujte da će vam kosa biti svetlija u jednoj sesiji. Morate biti umorni i ponoviti postupak barem nekoliko puta, ali uz pomoć limuna dobićete prelepe pramenove za plažu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija