• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.10.2023

14:19

Lepotica koja oblinama baca u nesvest! Ima najsavršenije telo na svetu, kada se skine pravi je raj za oči (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Lepotica koja oblinama baca u nesvest! Ima najsavršenije telo na svetu, kada se skine pravi je raj za oči (FOTO)

Podeli vest

Britanska manekenka, glumica i voditeljka Keli Bruk poznata je po svojoj raskošnoj figuri i lepom licu.

Prema istraživanju fakulteta u Teksasu, 2016. godine proglašena je ženom s najlepšim telom na svetu. 

Njene mere su tada bile 99 x 63 x 91 centimetar, što se smatralo idealnim proporcijama. Međutim, Keli je tokom godina imala različite faze u svom izgledu, od mršave do punije žene. 

Zbog svoje težine često je bila na meti kritika i ismevanja, ali je uvek isticala da voli svoje telo i da se oseća srećno u svojoj koži.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Keli je na javnoj sceni od 16. godine, kada je započela karijeru modela. 

Radila je za mnoge poznate brendove i časopise. Bavila se i voditeljskim poslom i glumom, pojavila se u mnogim filmovima i serijama. 
Keli je imala nekoliko romantičnih veza s poznatim muškarcima, poput Džejsona Stetama, Bilija Zejna i Toma Evansa. Trenutno je u braku s Džeremijem Parisijem s kojim živi u Londonu.

Foto: APfoto

 

 

S godinama je menjala izgled, ali uvek je zračila samopouzdanjem i seksepilom. Jedna je od retkih žena koja je uspela razbiti stereotipe o savršenom telu i pokazati da lepota dolazi u različitim oblicima i veličinama.

Keli je inspiracija mnogim ženama koje se bore s prihvaćanjem tela i žele se osećati dobro u vlastitoj koži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija