• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

11.01.2024

12:00

Ne liči na sebe! Čuvena glumica prošetala Njujorkom, a svi se pitaju šta joj se desilo sa licem (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Ne liči na sebe! Čuvena glumica prošetala Njujorkom, a svi se pitaju šta joj se desilo sa licem (FOTO)

Podeli vest

Glumica Dru Barimor uskoro puni 49 godina, ali se mnogi slažu da u njenom slučaju godine ipak nisu samo broj.

Glumica Dru Barimor rođena je 22. februara 1975 godine, u glumačkoj porodici, s obzirom na to da su joj i tata i mama takođe glumci. 

Imala je nepunih godinu dana kada se prvi put pojavila na televiziji u jednoj reklami, što se ispostavilo da je samo početak kasnijih filmskih i producentskih uspeha. 

Dru je objavila i svoje memoare "Divlji cvet" u kojima je detaljno opisala, kako svoje detinjstvo, tako i put poslovnog uspeha.

Na žalost, vrlo rano je uplovila u svet zavisnosti, pa je već do 13. godine dva puta prošla kroz odvikavanje od kokaina.

- Shvatila sam, iskreno, da, mama me je zatvorila u instituciju. Ali to mi je dalo neverovatnu disciplinu. Bilo je to kao ozbiljna obuka za regrutaciju i kamp za obuku i bilo je užasno i mračno i veoma dugotrajno, godinu i po dana, ali mi je to trebalo. Trebalo mi je ta potpuno luda disciplina - rekla je svojevremeno za "The Guardian".

Foto: Profimedia

Dru Barimor

Uprkos svemu, Dru se izvukla iz pakla droge, upustila se i u voditeljske vode, odgaja svoju decu, koju ima sa bivšim suprugom Vilom Kopelmanom, a iako je razvod bio težak, ostali su u dobrim odnosima. 

Ipak, da li zbog burnog života ili jednostavno godina i genetike, mnogi ističu da Dru nije poput pojedinih koleginica kojima su godine samo broj. 

Ona je nedavno usnimljena na ulicama Njujorka gde je izgledala nasmejano i raspoloženo, ali kako neki ističu, poprilično "smežurano".

 Kako vama deluje?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija