• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

17.01.2024

10:00

Providna, uska, čipkana haljina gori na njoj! Kejt Mos proslavila 50. rođendan, a niko ne može da veruje kako izgleda (FOTO)

Reuters

Moda i lepota

Providna, uska, čipkana haljina gori na njoj! Kejt Mos proslavila 50. rođendan, a niko ne može da veruje kako izgleda (FOTO)

Podeli vest

Kejt Mos je proslavila 50. rođendan u Parizu, potrudivši se da svi primete njenu zgodnu figuru.

Britanski supermodel i dizajner Kejt Mos, 16. januara je proslavila 50. rođendan u jednom restoranu u Parizu, sa ćerkom Lilom i dečkom Nikolajem fon Bizmarkom!

Za ovako važan događaj, Kejt je odlučila da obuče prozirnu crnu haljinu od čipke, koju je upotpunila tankim ogrtačem, dok je kada je u pitanju obuća, odabrala sandale sa tankim kaiščićima, na visoku štiklu.

Kejt je počela da se bavi modelingom sa 14 godina i od tada je pod budnim okom javnosti, sa mnogo stvarnih i izmišljenih skandala. 

 

 

Iako je ona to svaki put poricala, često su je optuživali da ima anoreksiju. Međutim, upravo taj njen izgled bez oblina, doneo joj je saradnju sa Gučijem i kućama kao što su Fendi, Prada, Šanel, Dior, kao i preko 800 naslovnih strana prestižnih časopisa, ali i brojne počasti.

Ona je svedočila u korist Džonija Depa, s kojim se zabavljala kad je imala 20 godina, za šta mnogi smatraju da je najviše doprinelo njegovoj oslobađajućoj presudi.

Kejt je još jedan dokaz da godine mogu da budu samo broj. Evo i kako je izgledala:

Foto: Profimedia

Kejt Mos i Nikolaj fon Bizmark

Foto: Profimedia

Kejt Mos

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija