• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.02.2024

10:10

Čist horor, šta je sa mozgom?! Kanje se pojavio na utakmici svog sina u izdanju od koga se diže kosa na glavi (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Čist horor, šta je sa mozgom?! Kanje se pojavio na utakmici svog sina u izdanju od koga se diže kosa na glavi (FOTO)

Podeli vest

Kontroverzni reper i dizajner koji čak i donekle menja značenje reči kontroverzno, pojavio se nedavno na utakmici sina Sejnta u više nego bizarnom izdanju.

Na utakmicu svog sina Sejnta Kanje Vest uputio se sa maskom nalikoj onoj iz horor filma "Petak 13". To ostvarenje smatra se kultnim iz domena filmskog horora, ali teško da bizaran detalj sa filmskog platna treba nositi u realnom životu, a naročito na događaju gde se pojavio Kanje Vest.

Foto: profimedia

 

Njemu je to naravno bilo skroz u redu, pa je nastavio sa revijom šokova da se sa pravom sada o njemu govori.

"Od njega se može sve očekivati", "Da li se zapitao kako će se njegov sin osećati nakon ovoga? komentariše se na društvenim mrežama izdanje repera koji se sa istom maskom pojavio ranije ove nedelje, kada je bio gost iznenađenja na koncertu Travisa Skota u Orlandu.

Foto: profimedia

 

Vest se u poslednje vreme često viđa sa bivšom suprugom Kim Kardašijan, sa kojom zajedno brine o njihovo četvoro dece. Bivši par pored Sejnta ima i sina Psalma i ćerke Čikago i Nort Vest. Njihov brak trajao je od 2018. do 2022. Reper i dizajner je od prošlog decembra u braku sa Bjankom Sensori koja poput njega šokira ljude nesvakidašnjim načinom odevanja. 

Foto: profimedia

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija