• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2024

22:00

Idelana frizura za spavanje koja održava kosu zdravom i lepom! Sve ostalo je oštećuje

Shutterstock

Moda i lepota

Idelana frizura za spavanje koja održava kosu zdravom i lepom! Sve ostalo je oštećuje

Podeli vest

Način na koji se brinemo o kosi pre spavanja utiče na to kako će ona izgledati sledećeg jutra.

Ukoliko kosu noću vezujete u punđu ili konjski rep, recimo zato što se znojite, a ne želite da pokvarite frizuru, prestanite to da radite. Možete da prouzrokujete lomljenje kose.

Umesto navedenih fizura, probajte da napravite pletenicu.

- Pletenice sprečavaju da se kosa razvuče svuda i dobar su način da održite kosu ako već imate talase - kaže frizer Nuncio Saviano, prenosi The List.

Foto: Shutterstock

Nemojte previše da stežete kosu prilikom pravljenja pletenice

Nošenje pletenice tokom noći smanjuje trenje između vaše kose i jastuka, što znači da je to odličan način za borbu protiv lomljenja. Pletenice takođe sprečavaju da se kosa zapetlja i čak mogu da pomognu u zadržavanju vlage. Nošenje pletenice će vam dati instant frizuru čim ustanete i omućiti da vam kosa i dalje bude sveža i čista.

Savet plus

Nemojte previše da stežete kosu prilikom pravljenja pletenice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija