• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.03.2024

12:39

Šok na proslavi veka! Mark Zakerberg zanemeo kada je video ruku najbogatijeg indijca (FOTO/VIDEO)

X/@Radhika8057

Moda i lepota

Šok na proslavi veka! Mark Zakerberg zanemeo kada je video ruku najbogatijeg indijca (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Mark Zakerberg i njegova supruga Prisila Čen viđeni su kako se dive satu Ananta Ambanija vrednog milion dolara tokom raskošnog slavlja pred venčanje koje je učesnica Ivanka Tramp opisala kao "očaravajuće".

Par je ostao zadivljen luksuznim satom Richard Mille koji je nosio indijski milijarder Ambani (28).

- Znate da nikada nisam želeo sat, ali nakon što sam ga video rekao sam da su "satovi kul - rekao je izvršni direktor Meta Mark Zakerberg dok se njegova supruga šalila da bi "možda želela jedan".

 

 

Oni su bili među zvezdama na listi gostiju na proslavama pred venčanje Ambanija i verenice Radhike Merchant u domu Ambanijevih roditelja u Džamnagaru, Indija, ovog vikenda. Na snimku se vidi kako par gleda u sat dok se druži sa drugim gostima na raskošnom događaju, na čijoj listi VIP gostiju su bili Bil Gejts i Hilari Klinton, piše "Dailymail".

Sat je jedan od nekoliko Anantovih satova u vlasništvu ekskluzivnog časovničara Richarda Millea i za koji se veruje da je RMS-10 Tourbillon Koi Fish i ima 18-karatno ružičasto zlato i dijamante sa okvirom. Zakerberg koji ima neto vrednost od 176,1 milijardu dolara i njegova supruga bili su među slavnim gostima koji su prisustvovali trodnevnim svečanostima koje je za svog sina organizovao milijarder tajkun Mukeš Ambani.

 

 

Ivanka Tramp očarala prisutne na gala slavlju 

Anant (28) bi trebalo da se oženi Merčant, ćerkom bogatih farmaceutskih mogula, u julu. Njihovi VIP gosti su Ivanka i njena porodica, kao i bolivudske legende Salman Khan, Shah Rukh Khan i Katrina Kaif. Ivanka je podelila zapanjujuće slike i video sa proslave, na kojima su bili spektakularni vatromet i slonovi.

Iskoristila je priliku, obuvši zadivljujući, tradicionalni indijski dvodelni ansambl u nijansi šartreza. Njena mini-ja ćerka Arabela, 12, odlučila je da oda počast svojoj mami u žutoj haljini bez bretela. Ivanka je podelila slatki video kako se njih dvoje maze na ljuljaški, kao i sliku sa suprugom Džaredom Kušnerom. Objavljujući fotografije na Instagramu, feštu je nazvala "očaravajućom".

Foto: instagram/ivankatrump

 

 

Rijana zabavljala zvanice 

Ekstravagancija je navodno koštala više od 150 miliona dolara, a počela je nastupom Rijane, za koju se veruje da je plaćena 6,3 miliona dolara za dvosatni nastup. Za venčanje Anantove sestre 2018. godine, porodica je navodno platila Bijonse 6 miliona dolara da dolete i izvede privatni koncert za goste. Buduća nevesta Merčant, 29, ćerka je milijardera Šri Viren Merčanta, koji je izvršni direktor privatne zdravstvene firme Encore Healthcare. S druge strane, Ambani (28) je najmlađi sin Mukeša Ambanija, najbogatijeg čoveka u Indiji i izvršnog direktora kompanije Reliance Industries, koja ima prihod od 110 milijardi dolara.

Foto: instagram/ivankatrump

 


Poziv za proslavu pred venčanje koji je bio široko rasprostranjen na društvenim mrežama glasio je: 

- Sa srcima punim radosti i uzbuđenja, pozivamo vas na Anantovo i Radhikino pred venčanje u našoj kući u Jamnagaru. Radujemo se što ćete biti sa nama da podelimo našu radost, ljubav i smeh i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati zauvek.

Foto: instagram/ivankatrump

 

 Nekoliko zvezda iz sveta sporta našlo se na listi pozvanih, uključujući bivšeg kapitena indijskog kriketa Mahendra Sing Donija i njegovu suprugu Sakši Doni, australijskog kriketaša Tim Davida i njegovu suprugu Stefani Keršou i bivšeg kapitena kriketa Zapadne Indije Dvejna Bravoa. Prisutni su bili i vrhunski poslovni ljudi, uključujući Larija Finka, predsednika i izvršnog direktora BlackRock-a. Čini se da postoji stroga pravila oblačenja za goste koji prisustvuju raskošnom zagrevanju venčanja.

Najmiliji srećnog para uživali su u petak uveče na koktelu na temu "večera u večnoj zemlji". Sledećeg dana im je rečeno da nose "udobne cipele" kako bi "šetale u divljini" tako što su posetili mladoženjin centar za spasavanje životinja Reliance, koji se prostire na 650 hektara i u njemu živi više od 2.000 životinja. Te večeri, par je ugostio svoju 'Melu Rogue', a gostima je rečeno da se oblače u stilu 'svetlucave desi romance'.

Trećeg dana, gostima je rečeno da obuku 'ležerni šik' za Tusker Trails kako bi istražili lokalno područje. Poslednji događaj bio je Haštakšar, što u prevodu znači "potpis", a od gostiju se očekivalo da nose tradicionalnu odeću, kao što su šervani i sari. U Indiji svadbene ceremonije obično traju nekoliko dana i uključuju višestruke promene odeće. Na snimku je prikazano kako Ivanka uči tradicionalni indijski ples u sklopu blistavog slavlja. Ivanka se pridružila ostalim gostima u izvođenju plesa, poznatog kao dandiia, koji uključuje vrtenje dok se šareni drveni štapovi udaraju jedan o drugi u ritmičnom taktu. Takođe poznat kao 'garba', ples je nastao u zapadnoj indijskoj državi Gujrat i izvodi se u verskim i drugim posebnim prilikama.

Foto: instagram/ivankatrump

 

Govoreći na događaju, Merchant je svojim gostima rekla da je bila "tako ponizna" da su doputovali u dom para iz celog sveta. Takođe je otkrila da je itinerar za vikend potpuno iznenađenje koje je planirala njena svekrva.

- Bili smo izuzetno, izuzetno zadovoljni - rekla je Merchant, dok se zahvalila svojim budućim rod svekru i svekrvi, kao i sopstvenoj porodici, na njihovoj velikodušnosti. Ona je objasnila da je par izabrao Džamnagar kao mesto za proslavu jer su se tamo 'upoznali, odrasli i zaljubili' i gde planiraju da provedu svoju budućnost. Ona je svom budućem mužu rekla da je 'tako ponosna' na njega i zaklela se da će mu biti doživotna partnerka.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija