• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2024

11:48

Sevnule tange, a pertle na zadnjici su sve otkrile! Kejti Peri šokirala u vatreno crvenoj haljini (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Sevnule tange, a pertle na zadnjici su sve otkrile! Kejti Peri šokirala u vatreno crvenoj haljini (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Kejti Peri (39) prisustvovala je događaju "Bilbord Žene u muzici 2024" u Los Anđelesu u atraktivnoj crvenoj haljini koja otkriva donji deo leđa i tange, kao i tetovažu.

Dok je izlazila na crveni tepih, Kejti Peri je blistala u crvenoj haljini koja se sastoji od korseta koji seže do bokova i duge suknje sirena kroja koja se širi pri dnu, a ispod se nazire siva posdsuknja.

Ali, kada se okrenula, prisutni su imali šta da vide.  Kejti je pozirala glavom okrenutom ka zidu, dok su u prvom planu bile njene crne tange koje su se jasno videle ispod suknje i pertli koje su povezivale delove suknje, otkrivši tom prilikom čitavu zadnjicu.

Atraktivan deo zanimljive haljine bio je i korset, koji je prilično stegao grudi i naglasio bujno poprsje.

Pevačica je pokazala i lažnu tetovažu u samom dnu leđa, u obliku leptira.

Kosu je vezala u visoki rep, a imala je i prepoznatljive šiške. Odabrala je efektnu šminku - naglasila je krupne oči, a odabrala je i crveni ruž. 

Nosila je i upadljiv nakit - ogrlicu i minđuše i nije skidala osmeh sa lica. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija