• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2024

21:00

Otkrivena tajna vitke linije najlepše žene na svetu! Monika Beluči svoju lepotu duguje ovom režimu ishrane (VIDEO)

EPA

Moda i lepota

Otkrivena tajna vitke linije najlepše žene na svetu! Monika Beluči svoju lepotu duguje ovom režimu ishrane (VIDEO)

Podeli vest

Glumica Monika Beluči, koja ima savršenu liniju, otkrila je tajnu svog besprekornog izgleda.

Monika Beluči je istakla da ne praktikuje vežbanje i da se treninzi ne uklapaju u njenu užurbanu svakodnevicu. Međutim, njena tajna leži u plivanju i jogi.

Ona je otkrila da pliva četiri puta nedeljno po 45 minuta i uverena je da je to najbolji način da ostane u formi.

 - Ja sam kao ajkula, stalno sam u pokretu, moram to da radim da bih preživela. Ponekad, međutim, za svoje dobro, žena mora da nađe način da se odmori i bude lenja - istakla je ona.

Foto: profimedia

 

Slavna glumica ne brine za svoj izgled i smatra da mršavost nije neophodna kada je lepota u pitanju.

- Ne mislim da je mršavost isto što i lepota. Ja sam žena i imam obline. Lenja sam, nikad ne idem u teretanu. Volim čokoladu i testeninu i često idem u restorane sa prijateljima. Nisam opsednuta mršavošću. Seksualna privlačnost nije uvek mlado i zategnuto telo - izjavila je Monika.

Monika se trudi da se ne lišava nijedne vrste hrane, već da ograničava porcije. Zahvaljujući tome, ona jede šta god želi, ali kontroliše količinu hrane.

Foto: EPAimages

 

Primer njenog jelovnika:

Doručak: 150 ml jogurta sa komadićima jabuke

Ručak: 200 g kuvane junetine, 200 g zelene salate sa jednom kašičicom maslinovog ulja, jedna kriška kukuruznog hleba

Večera: jedna šolja bobičastog voća, 150 g kuvanog pirinča sa jedsa jednom kašikom maslinovog ulja i 50 g topljenog sira, 150 g salate od povrća i bilo koje voće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija