• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2024

19:00

Transformacija kakva vam je potrebna! Ovo su najpopularnije boje kose ovog proleća (FOTO)

Shutterstock

Moda i lepota

Transformacija kakva vam je potrebna! Ovo su najpopularnije boje kose ovog proleća (FOTO)

Podeli vest

Najpopularnije boje kose za proleće 2024. su baš ono što vam treba za promenu - za eksperimentisanje i igru sa različitim nijansama.

Proleće je vreme promena, koje može da počne sa novim bojama. Odabir prave boje za kosu ne samo da će vam pomoći da promenite svoj izgled, učiniće ga modernim i aktuelnim. Prikupili smo paletu trendi boja, od kojih će vam sigurno bar jedna lepo stajati.

Buterasto plava

Ova vrsta mekše nijanse plave se oslanja na kremasto-zlatne tonove i bogate, medene nijanse, kako bi pružila prirodniji izgled kose. Takođe zahteva mnogo manje održavanja od platinaste verzije, što je njena prednost.

Ružičasto zlatna

Crvena i plava su dve najtoplije boje za proleće, ali ako ne možete da se odlučite samo za jednu, razmislite o mešavini, kao što je ružičasto-zlatna nijansa. Kombinuje najbolje elemente svake od njih i idealna je za prolećnu sezonu.

Foto: profimedia

Megan Foks je ljubiteljka ružičasto plave

Ružičasto-zlatna nijansa da ima i nekoliko prednosti. Za početak, traje mnogo duže od tradicionalne crvene boje. Takođe se lako može transformisati u svetliji ili tamniji ton kako se godišnja doba menjaju.

Karamel brineta

Karamel boja nije previše plava ili previše tamna, a kosi daje dimenziju i dubinu (pomislite na kremaste tonove slatkiša). Korišćenje tehnike balejaž je najbolji način da vaša kosa izgleda "živahno" i "sveže". Trik je da počnete sa tamnosmeđom bazom, a zatim koristite karamel da dodate svetlije pramenove, prenosi Wannabemagazine.

Foto: Shutterstock

Bronzano smeđa je posebno jednostavna za održavanje

Bronzana brineta

Karamel nije jedina trendi nijansa za brinete. Bronzana boja je posebno jednostavna za održavanje tokom cele godine, te nečudi što je u centru pažnje ove sezone. I u ovom slučaju se preporučuju balejaž pramenovi umesto farbanja cele kose da bi se postigao prirodniji izgled.

Spajsi crvena

Spajsi crvena je meka, ali moćna boja i eliminiše neonske tonove koji ponekad dolaze sa živopisnom bakarnom nijansom. Za održavanje frizure biće potrebno malo truda jer se brže ispire (kao većina crvenih farbi za kosu), ali će vam se svaki napor višestruko vratiti.

Foto: Shutterstock

Kod platinasto plave ćete morati češće da se farbate

Platinasta, ledena plava

Ova verzija plave je manje žuta i naginje mekoj boji vanile. Za negu kose nakon farbanja, preporučuje se da u rutinu dodate šampon za toniranje, kako biste osigurali da vaša nijansa plave ne postane previše mesingana kako vam kosa raste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija